The Address Montgomerie Dubai

Dubai

The Address Montgomerie Dubai er et absolut must når man skal spille golf i Dubai

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

The Address Montgomerie Dubai formår at kombinere en mesterskabsgolfbane med uovertruffen service og gæstfrihed samt en fantastisk resort.

I løbet af de sidste par årtier er golf i Dubai virkeligt taget fart med opførelsen af ​​golfresorter i verdensklasse i hele Dubai -regionen.

Golfbanerne i Dubai har gennemført kvalitet, og de penge, der er brugt på byens vækst og infrastruktur, er blevet matchet af golfbaninvestorer, der ønsker deres del  af den stadigt stigende turistindustri i området.

The Address Montgomerie Dubai åbnede i 2002 administreret af Troon Golf.

The Address Montgomerie Dubai formår at kombinere en mesterskabsgolfbane med uovertruffen service og gæstfrihed samt en fantastisk resort. Alt sammen noget som gør det til et af de førende golfresorts i hele regionen.

Banen blev designet af den måske bedste spiller som aldrig vandt en major Colin Montgomerie og Desmond Muirhead. Banen har skabt en oase i ørkenen og dækker over 200 hektar.

Banen har omkring 14 søer og 81 bunkers, der alle er velplaceret til at skabe udfordringer for golfere på alle niveauer.

The Address Montgomerie Dubai ligger i de eksklusive boligområde Emirates Hills og nøglen til deres succes har altid været på grund af golfbanen.

Banens design er udsøgt og efterligner en links golfbane med bølgende fairways. Fairwayerne er brede, men på trods af dette er banen en udfordring for alle golfspillere.

Hvert hul byder på nye udfordringer for spilleren, men der er især tre huller som virkelig skilder sig ud:

Den fjerde et par 5, “The Snake”, der tager sit navn fra bunker og kantningen, der adskiller de to fairways.

Hullet tilbyder et utal af muligheder for golfspilleren. Den mest direkte linje er ned ad venstre fairway, men her er bunkerne i midten af ​​banen klar til at opsnappe ethvert skævt slag .

Par 3 trettende – spillet til en ø-green er et af de mest ikoniske huller i Dubai -regionen. Hullets form repræsenterer UAE og har et 360º teeområde hvilket reelt giver en mulighed for et helt nyt golfhul hver gang.

18. hul er virkeligt en test af ens form på dagen og ens dygtighed. Fra teestedet kigger man ud over en fairway som mest ligner en ø. Vand er i spil hele vejen til green. For den modige og dygtige som lægger den rigtige gameplan på hullet er det dog muligt at blive belønnet og afslutte dagens runde med en birdie.

The Address Montgomerie Dubai er et absolut must for dem af jer, der overvejer en golfferie i Dubai i den nærmeste fremtid, men som med alle starttider i Dubai, så sørg for at bestille teetid god tid i forvejen.

The Address Montgomerie Dubai

- Prisen inkluderer green fee & buggy
- Den viste pris er frapris pr. person

pris per person

Hverdage

Fra DKK 1216

PER PERSON

Weekender

Fra DKK 1216

PER PERSON

Returtransport fra Dubai

Bil (1-2 personer)

Fra DKK 789

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Måske kunne følgende fange din interesse

The Address Montgomerie Dubai
Jumeirah Golf Estates, Dubai

Prisen starter fra

690 DKK

LÆS MERE
The Address Montgomerie Dubai
Emirates Golf Club - Majlis Course, Dubai

Prisen starter fra

690 DKK

LÆS MERE
The Address Montgomerie Dubai
Emirates Golf Club - The Faldo Course, Dubai

Prisen starter fra

690 DKK

LÆS MERE
The Address Montgomerie Dubai
The ELS Club, Dubai

Prisen starter fra

1216 DKK

LÆS MERE

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ