Bali

Vi elsker Bali og det er vi er sikre på at du også vil.

På trods af af turismen har haft enorm indflydelse på økonomien de sidste mange år vil man fortsat møde du en lokalbefolkning, for hvem religionen er en naturlig del af hverdagen, og det kan du blive vidne til ved øens mange templer, såvel som når du går på gaden.

Bali er smilende hjertevarme mennesker, spændende traditioner, overvældende natur og fantastisk god badeferie.

Oplev Balis verdensberømte risterasser, f.eks. ved Tegalalang eller ved Jatiluwih, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Oplev det autentiske Bali i smukke Sidemen, der ligger i højlandet øst for Ubud. Området er især kendt for sine smukke risterasser, plantager og landskaber, som er fantastiske at opleve på en vandretur. Nyd de rolige og frodige omgivelser, som du ikke skal dele med mange, andre besøgende.

Badeferie i Sanur
Sanur ligger på kysten i den sydøstlige del af Bali og er en af Balis absolut mest populære badebyer. Her finder du kilometervis af smukke sandstrande, en oplagt destination til en fantastisk badeferie. Stranden er beskyttet af et koralrev, hvilket gør vandet roligt og stranden utrolig børnevenlig.

Foruden strand kan du også slentre igennem den hyggelige by, hvor du kan opleve tempelceremonier, smage på javanesisk kaffe eller besøge en af de interessante restauranter, hvor du kan smage balinesiske specialiteter.

Badeferie i Nusa Dua
På Balis sydligste spids finder du Nusa Dua, der er et andet af Balis fantastiske strandområder.

Her venter der dig en stille og rolig badeferie i et luksuriøst område ved nogle af Balis fineste, gyldne sandstrande. Området er oplagt, hvis du ønsker en ferie i fredelige og luksuriøse omgivelser, hvor det eneste du skal bekymre dig om, er at slappe af og nyde de solrige timer på stranden.

Badeferie på Gili-øerne (her er golf ikke muligt)
Gili-øerne ligger mellem Bali & Lombaok.

Gili består af 3 øer, hvor du kommer til at besøge Gili Trawangan, som er den største af de 3.

Øerne er omgivet af smukt koralrev, hvilket betyder, at Gili-øerne foruden at være et strandparadis med sublime sandstrande, også er er paradis for dykkere og folk, der gerne vil snorkle.

På disse øer er motoriserede køretøjer forbudt og transport foregår derfor på cykler eller med hestevogne som fungerer som taxier som er noget helt specielt.

Måske kunne følgende fange din interesse

Bali
Bali National Golf Club
LÆS MERE
Bali
Bukit Pandawa Golf & Country Club
LÆS MERE
Bali
New Kuta Golf Club
LÆS MERE