Om Os

Vi er førende golfeksperter indenfor golfrejser til Østen.

Siden 1997 har Jakob arbejdet både som rejseleder og destinationschef i henholdvist Thailand & Indonesien og har gennem årene frem til 2019 kørt gruppe golfrejser i Kina, i Cambodia, i Malaysia, i Indonesien og i Myanmar.

Bidt af golf bosatte Jakob sig i Hua Hin, Thailand omkring årtusindskiftet. Han mødte sin hustru Warinthon (Golf som hun faktisk kaldes) og sammen fik de sønnen Oskar i 2006.

Hua Hin er en af de førende golf områder i Østen, og da Jakobs store lidenskab er golf var det helt naturligt at golfrejser / golfpakker blev en vigtigt del af vores program.

2006 var også året hvor Golfasia.dk så dagens lys i Hua Hin.

I 2018 flyttede Jakob & Warinthon til Danmark, med en klar plan om at dele tiden mellem Thailand og Danmark ligeligt.

Golfasia.dk er officielt en del af vores thailandske rejsebureau (som fortsat har kontor i Hua Hin), men det er muligt at købe rejser på danske betingelser gennem vores søsterselskab GoThailand som ejer www.thailandtours.dk.

GoThailand er nemlig medlem af rejsegarantifonden

Igennem tiden har Golfasia.dk fungeret som lokal agent / teknisk arrangør for mange golfrejsebureaurer i Danmark for rejser til Thailand og resten af Sydøstasien.

Golfasia.dk har kontrakt med hoteller, golfbaner, og måske vigtigst af alt – vi snakker sproget og kan snakke direkte med leverandøren.

Vi har som rejsebureau stor fokus på golf, og kan arrangere golf over hele Thailand og resten af Sydøstasien. Vi har udover selvfølgelig at have spillet alle baner i Hua Hin også spillet størstedelen af banerne i Pattaya, Chiang Mai, Phuket, River Kwai og Bangkok og spillet en god del af de mange skønne baner i Malaysia , Vietnam og Bali.

Vi er sikre på at I med får os får de bedste golfoplevelser i kunne ønske.

Kontakt os og få en snak omkring jeres mulighed omkring en golfrejse til Østen.

MØD VORES TEAM

Om Os

Warinthon Falshøj

Operation

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ

Testimonials