Kunde udtalelser

Hvad andre siger om os

Kære Jakob,

Tak for professionel assistance i forbindelse med booking af green fees på diverse golf baner i Hua Hin området. Jeg oplevede ingen problemer ved check-in i klubberne og generelt intet behov for fremvisning af jeres vouchers. Jeg spillede 6 forskellige baner – og der var bestemt en fin sammenhæng mellem prisen, og banernes kvalitet 😉 1)     Banyan – Bedste naturoplevelse, og super layout med god banetilstand.
2)     Black Mountain – Bedste kvalitet all over – Bane, driving rage, indspil, etc.
3)     Palm Hills – Fin lille bane i nærheden af Hua Hin, og banen er i god stand.
4)     Sea Pines – Alternativ bane i nærområdet, spændende layout, men ikke helt på niveau i bane tilstand. 5)     Springfield – Spillede A-B – Ældre bane, og lidt kedelig, men OK stand.
6)     Lakeview – Spillede A-B – Dårligst oplevelse, og ikke specielt spændende bane i dårlig stand.
De bookede tee times blev overholdt på de 3 førstnævnte baner – og jeg blev som sat i flights med andre golfer. De 3 sidstnævnte baner med mindre belægning blev det lidt som ”frygtet” når jeg mødte frem som single player. Enten blev jeg ”forced” frem i første mulige open flight – eller kunne tee off som single player efter én 5 bold ;-(

Det lykkedes dog ved hjælp fra de enkelte Starters, at blive sat i open flights, således tempo og antal passede… Jeg returnerer gerne til Hua Hin for golfens oplevelse, men næste gang bliver turen med familien og vennerne…

Tak for hjælpen. Renè Uldall Juhl

Renè Uldall JuhlTak for professionel assistance i forbindelse med booking af green fees på diverse golf baner i Hua Hin området.

Hej Jakob

Nu er vi endelig ved at finde os selv og den daglige rytme, efter en fantastisk tur til Thailand.
Vi startede med 3 dages ophold i Hintok River Camp og det var for vores vedkommende passende. Et dejligt fredfyldt sted, væk fra stress og jag. Opholdet og maden var rigtigt godt. Vi spillede 2 gode golfbaner, selv om de ikke forstår meget engelsk derude. Hua Hin og Bangkok superb. Super lækkert hotel i Bangkok.
Vi vil gerne forudbooke Wannara hotel i Hua Hin i 14 dage, fra ca den 29 januar og herefter 4 nætter på Eastin Grand Hotel i Bangkok. (Plus, minus, et par dage i begge ender) vi vender tilbage angående Golfen.
Tak for et godt arrangement

Golf ved River Kwai & Hua Hin

Hej Jakob

Her følger en tilbagemelding på vores fantastiske tur til HuaHin.

Først en personlig tak til dig for endnu en fantastisk oplevelse og selskab på golfbanen Du er en sjov og selskabelig gut, som jeg håber at kunne gå mange runder med i fremtiden. Her er lidt feedback på dit arrangement.

– Da vi ankom til lufthavnen i Bankok stod chaufføren og ventede på os det aftalte sted. Han var tydelig markeret med vores navn, så det kunne ikke være nemmere. Kvaliteten på bilen er helt i top. En lækker sag at køre i efter en lang flyvetur. Chaufføren stoppede velvilligt på halvvejen, så vi lige kunne få strækket benene og drikke en kop kaffe. Supergodt. – Golfbanerne – ja de er noget for sig selv. Fantastisk stand på alle banerne. Dog vil jeg fremhæve Black Mountain og Banyan banerne. De er i særklasse.

Så vil jeg lige fremhæve caddy nr. 107 på Black Mountain. Takket være hendes læsning af greens gik jeg en runde i 81 brutto med 2 birdie`s. Super dag og godt spil, hvad kan man mere ønske sig. – Vi boede på Sirin hotel, som lå meget centralt i HuaHin. Hotellet var af ok standard og fin service.

Et godt hotel til prisen. -Vi har været utrolig glade for din flexibilitet med hensyn til de ændringer vi kom ud for. Du er bare manden der kan få tingene til at ske. Supergod behandling fra dig og firmaet – tak for det. Vi bestiller helt sikkert vores næste tur via dig (sæt lige et par dage af til at gå en runde eller to med os, så hiver jeg dig lige for nogle skins :-)) Vi ses næste år. Mange hilsner til dig og familien Claus Pihlkjær

Claus PihlkjærVi har været utrolig glade for din flexibilitet med hensyn til de ændringer vi kom ud for. Du er bare manden der kan få tingene til at ske.

Kære Jakob

Tak for en velplanlagt tur til Chiang Mai, Thailand.

Det var dejligt at opleve at alt kørte efter planen, både med afhentninger og golfstarttider. At vejret og golfspillet så også var godt vil jeg så ikke give dig æren for!

Før vi bestilte pakken hos dig, var vi lidt skeptiske – tør vi nu bestille hos et firma i Thailand? Men vi er glade for at vi “tog chancen” for som sagt kørte alt efter “en snor”.

Håber at du kan hjælpe os, når vi næste år skal til Vietnam eller Cambodia!

Med venlig hilsen

Niels Olsen, Lynge

Niels OlsenDrytech

Her Jakob

Netop hjemvendt fra superdejlige golfdage i Thailand vil vi gerne give dig lidt respons på de to separate arrangementer, som vi har købt hos dig.

Den første lille uge i Hua Hin på Anantara Resort fungerede helt perfekt. Der var i den grad styr på tingene – alt klappede – chauførerne kom hellere en ½ time for tidligt end 3 minutter for sent. På de flotte golfklubber stod de klar, når vi ankom, og der var på intet tidspunkt anledning til bare det mindste løftede øjenbryn. At vi også fik en greenfee refunderet, da den ene af os fik forfald, ja det understreger vel det effektive arrangement. Hotellet var virkeligt dejligt. Vi spiste der kun en enkelt gang, og derefter tog vi ind til Hua Hin og fandt skønne meget lokale seafoodrestauranter. Hotellets shuttlebusarrangement fungerede også upåklageligt.

Vi havde også en skøn lille uge på Centara Villas i Phuket, Karon Beach. Også her klappede alting, og det gælder lige fra lufthavnsafhentning, tranfer mellem hotel og golfbane og til golfarrangementernes afvikling. Det er meget flotte golfbaner! Da vi havde lidt andre ønsker til valg af bane, fik du det straks klaret, så vi har været meget tilfredse. Vi lavede i øvrigt selv en ændring til sidst, og det bare i en aftale med din kontaktperson på Red Mountain, og det fungerede også perfekt. Vi ville gerne gå, og det kunne man ikke på Red Mountain, så vi tog den sidste dag på Loch Palm også.

Vi har konkluderet, at hvis det er golfen, der er i centrum, er der ingen grund til at have besværet med at tage ned til Phuket, der er lige så dejlige baner i Hua Hin, synes vi.

Vi har selv også lært lidt af turene. OG det er på ingen måde en kritik af hverken din rådgivning eller af arrangementerne, men vi havde jo ikke prøvet det før, og da vi er begyndere (og det nok et par år endnu :o) ) skal vi holde os for øje, at
· ønske golfbaner i nærheden af hotellet, så transporttiden ikke løber op i 3 timer på en dag,

· ønske almindelige, ikke nødvendigvis de mest avancerede (og dermed som regel også svære/udfordrende), baner

· have én eller flere hviledage ind i mellem golfdagene

· ønske baner, hvor vogn ikke er obligatoriske, da vi lægger stor vægt på motionselementet i golfdagen

Det har været alletiders, og vi skal nok vende tilbage!!

Anne Marie BAnne Marie Bækkelund

Hej Jakob,

Vi har været ganske tilfredse med jeres service, og vi blev afhentet til tiden. Golfbanerne var super gode, dog synes vi majestic var noget slidt men spilbar. Skal vi tilbage til Thailand vil vi afgjort kontakte jer igen.

Thomas Prüsse-Olsen

Golf i Hua Hin

Dear Golf and Jacob A little Christmas greeting from Denmark and a few pictures from our “poolparty”. Thanks for the fantastic good service we received from you, we can only recommend you to friends and family. The best Christmas, to you and your family. with regards Karen and Kim

Kim K.JørgensenTilfredse gæster

Hej Warinthon og Jacob. Nu har jeg både prøvet at rejse med hjælp fra jer som privat person og nu også som rejseleder for en gruppe! Begge gange har jeres hjælp og service været uovertruffen. Da jeg som golftræner bookede turen til Hua Hin og skulle have gæster med var jeg en smule spændt på hvordan det ville gå. Jeg havde dog ingenting at være urolig for. I har sørget for at mine gæster og jeg havde en super tur. Så jeg kan kun sige at hvad enten jeg rejser som privat person eller som rejseleder så er jeg i sikre hænder hos jer! Tusinde tak for god service og godt humør! Mange venlige hilsener Alex Madsen, professionel golftræner – Roskilde Golfklub
Kind regards, Alex Madsen November 22, 2010

Alex MadsenProfessional golftræner - Roskilde Golfklub

Hej Jakob Vi vil gerne takke dig for dit gode arrangement med hensyn til hotel, golfbanebooking samt ture som virkede perfekt. Du må endelig hilse din kone og takke hende for hjælp med ture og kørsel. Endnu engang tak for jeres gode arrangement. Håber at vi ses en anden gang. Med venlig hilsen, Jytte og Arne Claudius

Arne Claudius

I forbindelse med vores tur til Thailand, som vi selv havde arrangeret pga bonuspoint m.m, fandt vi Golfasia på Internettet. Vi ville nemlig under vores tur spille en hel del golf. Golfasia klarede denne opgave til UG, priserne var billigere end ved direkte henvendelse til golfklubberne og det endda incl. transport til/fra vores hotel. Sawan arrangede også pick up fra/til Lufthavnen i Bangkok til Hua-Hin. Vi blev altid mødt til tiden og oftest af Jacob søde smilende kone, som under køreturerne fortalte os en del om området. Da vi skulle retur kom Jacob sam fruen endda og sagde pænt farvel samt stillede med en fantastisk minbus til køreturen.Alt i Alt en meget personlig kontakt som gjorde, at vi altid følte os som hjemme og i de bedste hænder. Vi vil derfor gerne give vores bedste anbefalinger til firmaet og er ikke i tvivl om at vi kommer retur og det bliver i samarbejde med GolfAsia.
Mange hilsner Adalena & Henrik

Henrik DamGlade gæster