Bangkok

Bangkok er en by i konstant bevægelse. Uanset hvor du går og står, er der underholdning for alle pengene.

Thailænderne selv kalder Bangkok for Krung Thep, Englenes By, et magisk sted. Det kan besøgende bedst forstå ved at besøge byens gamle centrum med Grand Palace, Det Kongelige Palads og Wat Phra Keo, Smaragdbuddhaens tempel, tæt på Chao Phraya-floden.
Med SkyTrain eller den let tilgængelige metro kan du nemt komme rundt til de centrale dele af Bangkok og smutte uden om trafikale knudepunkter.

Sanserne udfordres hele tiden i Englenes By, som Thailands hovedstad også kaldes. Glæd dig til markederne, paladserne og den berømte flod, Chao Phraya.

Bangkok er en kæmpe stor by med utrolige muligheder for sightseeing. I hver en krog venter en lille tuk-tuk på at tage dig på eventyr til fantastiske bygningsværker som kongepaladset Grand Palace, og smukke templer som Wat Pho med den liggende Buddha. Oplev det fantastiske flodliv og besøg de farvestrålende flodmarkeder, hvor kvinder med rishatte sælger frugter, blomster og grøntsager fra små flodpramme, og oplev børnene ivrigt bade og lege i flodvandet.

Serviceniveauet i Bangkok er højt, der er masser af miljø og mange muligheder. Træk vejret ind og få en oplevelse for livet i Bangkok, som venter på at byde jer velkommen!

Bliv minimum 3 nætter i storbyen og oplev en af de fantastiske golfbaner og storbyen, oplev det imponerende Grand Palace, samt mange af de andre fantastiske serværdigheder som her i metropolen.

Vi har kontrakt med mere end 100 hoteller i Bangkok og og kan finde et som passer til netop din smag. Så kontakt os nu og lad os arrangere dit golfophold i Bangkok!

Måske kunne følgende fange din interesse

Bangkok
Muang Kaew Golf Club, Bangkok
LÆS MERE
Bangkok
Green Valley Country Club, Bangkok
LÆS MERE
Bangkok
Lam Luk Ka Country Club, Bangkok
LÆS MERE
Bangkok
Burapha Golf Club Pattaya
LÆS MERE