Lam Luk Ka Country Club, Bangkok

Thailand

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

Hvert hul byder på flere muligheder. The West Course er en favoritbane blandt turister og hjemsted for en overflod af indfødte fugle og dyreliv.

Lam Luk Ka Country Club er fantastisk! Banen byder på et 36 hullers layout og rig mulighed for en meget afslappende golf dag i Bangkok. Banen byder på to 18-hullers baner, så tee tider er som regel relativ lette af skaffe.

Begge baner ligger i Bangkoks vådområder, hvor over 10.000 træer  er hjemsted for over 100 arter af fugle og andet dyreliv. Rundt om på banen er der plantet mange træer så der er meget skygge sammenlignet med mange andre baner i Bangkok.

Banen består af 4 9-hullers sløjfer som kan spilles på kryds og tværs. Alle sløjfer er i fremragende stand.

The Championship East Course består af sløjferne A & B, og the Resort West Course består af sløjferne C & D.

East Course er længere end West Course, og kan derfor opfattes sværere. Der er vand i spil på næste alle huller på begge baner.

Kan du undgå de mange søer og vandhuller, der flankerer fairways og beskytter greens, bliver du belønnet med brede fairways og en semirough som ikke er alt for tæt.

Golfspillere vil udover naturen og layoutet blive begejstret for Lam Luk Kas greens som er blandt de absolut bedste i hele Bangkok.

Når man spiller The Championship East Course er det vigtigt at slå bolden langt og lige især fra backtee hvor man bliver straffet hårdt for skæve slag. Vælger man derimod at spille fra hvid tee er banen lidt lettere.

Et kvailitetsstempel af banen er at den har været vært for Thailand PGA Championship i 2002 og en kvalifikationsturnering til den Asiatiske Tour i 2009 .

7. og 8. hul på East Course er to lange par-4 huller som er de to blandt de allerbedste par 4 huller i Bangkok som normalt spiller i modvend.

Bagni betragtes som en af de bedste 9 huller i Thailand, slutter af med en dramatisk par 5 hul og man kan gå fra hullet med alt fra en birdie til en snemand. Her er meget vigtig at ramme fairway i drivet så man har mulighed for nå green i regulation. Vær opmærksom på de dybe bunkers som beskytter greenen i indspillet..

Lam Luk Ka Championship East Course har et af Thailands mest udfordrende layouts. Den kortere West Course passer til alle niveauer af golfspillere, men den vil stadig teste enhver golfspillers course management.

The West Course er relativt kort, men vand er i spil på hele 15 huller.

Hvert hul byder på har flere muligheder. The West Course er en favoritbane blandt turister og hjemsted for en overflod af  fugle og andet dyreliv.

Den store klubhus indeholder alle faciliteter som er nødvendig for super golfdag.

Efter en runde på Lam Luk Ka, kan man slappe af eller tage en svømmetur i poolen eller nyde en række thailandske eller internationale kulinariske lækkerier i klubhusets restaurant med udsigt over 18. hul af East Course.

Af træningsfaciliteter på området kan nævnes driving range, to chipping og putting greens.

Alt i alt Lam Luk Ka er en fremragende golfbane og en af de bedre i Bangkok.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Bangkok

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Måske kunne følgende fange din interesse

Lam Luk Ka Country Club, Bangkok
Suwan Golf & Country Club, Bangkok

Prisen starter fra

473 DKK

LÆS MERE
Lam Luk Ka Country Club, Bangkok
Summit Windmill Golf Club, Bangkok

Prisen starter fra

609 DKK

LÆS MERE
Lam Luk Ka Country Club, Bangkok
Lam Luk Ka Country Club, Bangkok

Prisen starter fra

410 DKK

LÆS MERE
Lam Luk Ka Country Club, Bangkok
Green Valley Country Club, Bangkok

Prisen starter fra

557 DKK

LÆS MERE

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ