Summit Windmill Golf Club, Bangkok

Thailand

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

Meget populær Nick Faldo bane – en lille golf oase lige uden for Bangkok.

Vand er i spil på mange af hullerne og man skal sørge for at være helt klar fra starten af det første hul et par 5 hul på knap 560 meter med en sø i venstre side.

Summit Windmill er ikke en lang baner, men det er en af de mest udfordrende af Bangkoks golfbaner. Trods dens sværhed, spiller på øvede og de mindre øvede banen som altid er i super stand. Derudover ligger den blot 30 minutter fra centrum af Bangkok. På trods af den beliggenhed så tæt på centrum er omgivelserne behagelige og parklignende med masser af dyreliv såsom herunder fugle og krybdyr som man ofte ser på og omkring banen.

Vand er i spil på mange af hullerne og man skal sørge for at være helt klar fra starten af det første hul et par 5 hul på knap 560 meter med en sø i venstre side.

Nick Faldos innovative design ses med banens bølgende fairways og de fire fremragende par 3 huller som alle er beskyttet af vand hvor banens 12. hul med ø-greenen nok er det allerbedste.

9. hul – et par 4 hul – er et spændende hul hvor mange virkelig kan blive belønnet ved at tage chancer. Meget af hullet kan skæres af ved at gå ind over søen skal skæres væk hvis man har mod på at slå indover vandet hvilket vil efterlade et mid- jern ind til greenen på dete knap 400 meter lange hul.

Meget jordarbejde blev udført på golfbanen for at skabe gode elevationsændringer og skrånende airways som sjældent ses på andre af Bangkoks golfbaner. Banen byder ikke på meget rough, men de mange forhøjede greens og de bølgende fairways er en udfordring i sig selv.

Sørg for at spille fra det sæt af tees passer bedst til dit niveau, eller du vil virkelig have en hård dag rundt på banen.

Klubhuset er en af  Thailands mest overdådige, som mere ligner en europæisk slot end et klubhus, men på trods af det er er restaurant, omklædningsrum og andre faciliteter er ikke noget særligt.

Belysning blev installeret i 2004, og det gør aftengolf muligt, hvis dette ønskes.

Summit Windmill er populær blandt både lokale medlemmer og feriegæster . Gode tee tider kan være svære at få og da golfbanen næsten altid fuldt booket i weekenden. Overbooking er meget sandsynligt og fem timer for en runde golf er normen på Summit Windmill.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Bangkok

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ