Suwan Golf & Country Club, Bangkok

Thailand

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

På trods af sin relativ unge alder er Suwan Golf & Country Club allerede en af Bangkoks allerbedste golfbaner, og en bane som bør indgå i alle Bangkok golfpakker.

Suwan er omgivet af frugtplantager, rismarker, palmer, og lotus damme som gør Suwan Golf en tropisk oplevelse udover det sædvanlige.

Major General Weerayudth Phetbuasak, blev headhuntet til at designe dette thailandske mesterværk af en bane. Importeret Paspalum græs anvendes i fairways, mens de fremragende greens blev ombygget i 2009 med den nyeste Bermuda græs, Mini-Verde. Greens er blandt de bedste i Bangkok og kan med rette sammenlignes med de områdets allerbedste mesterskabsbaner såsom Alpine og Thai Country Club.

Banen som åbnede i 2005 har allerede vundet flere udemærkelser. Både i 2009 og igen i 2010 blev den asiatiske Tour International afholdt på Suwan Golf & Country Clu, og i 2011 var Suwan vært for prestigefyldte Thailand Open.

Golfbanen er kuperet med et udfordrende layout hvor hvert hul har sit eget unikke karakter.

Fairways giver mange ujævne lies og greens er godt beskyttet af de omkringliggende bunkere. Greens er udover at være lynhurtige svære at læse så sørg for at få hjælp af din caddie for at finde den helt rigtige linje.

Mange huller kræver lange og lige drives. Vand eller out-of-bounds er trusler på de fleste huller. Men Suwan er ikke en golfbane, hvor man blot skal kunne slå langt og lige, de mange doglegs frister spillere til at skære hjørnerne, og for dem der kan er der store belønninger, mens det får alvorlige følger for dem som misser!

Hul 2 og hul 14 er to af de mere udfordrende huller, hvor hul 2 er et dobbelt dogleg par 5 og hul 14 er et langt par-4 med vand, der løber ned langs højre side.

Hul 17 er Suwans signatur hul. Et par 4 hvor bunkers beskytter green på 3 sider og vand ligger til både venstre og højre for green. Dette ekstremt udfordrende hul viser Suwan fra sin allerbedste side.

Som med de fleste golfbaner i Thailand, er faciliteterne på Suwan i top. To store putting greens, en 300 yard græs driving range, et specielt bunker / chipping område.

Klubhuset har moderne omklædningsrum, bad og jacuzzi, og en fremragende thailandsk restaurant med udsigt over 9. hul. Caddies er veluddannede og yderst serviceminded.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Bangkok

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ