Chiang Mai & Chiang Rai

Chiang Mai og Nordthailand

Vi arrangerer golfrejser til Chiang Mai – Nordthailands hovedstad. Chiang Mai og Chiang Rai er blevet topdestinationer for golf i Thailand, og begge byer har bevist at de er gode alternativer til de mange sydlige destinationer. Køligere temperaturer, frodigt landskab og fantastiske baner giver besøgende de perfekte muligheder for et autentisk golfeventyr i Thailand. Derudover tilbyder byerne utrolige kulturelle attraktioner og naturoplevelser, der vil fuldende ethvert besøg.Stammefolk betræder bjergskråninger og rismarker.

De lever efter tusind år gamle principper, men tager også del i den moderne verden, så det er nu almindeligt at møde stammefolk på de lokale markeder og især på Chiang Mais natbasar, hvor de tilbyder smykker og beklædningsgenstande til forhandlingsvenlige priser.
Udfoldelsesmulighederne er utallige. Trekking, vandreture, på floder og på elefantryg. På mountain bike og på ladet af en truck. Det nordthailandske tempo er trukket ned, så der er tid til at nyde omgivelserne fuldt ud. I Chiang Mai lever turismen side om side med byens lokalkultur.

På Wat Suan Dok templet inviterer munkene inden for til “munkesnak”, og på San Kampeng gaden fremvises håndmalede paraplyer og håndværk, som de er blevet fremstillet i mange generationer. Chiang Mai (700 km nord for Bangkok) er på alle måder porten til Nordthailand, og byen er et fantastisk stop på vejen ud i naturen. Smukke guldbelagte templer stikker frem alle vegne, og hotellerne er i dag et kapitel for sig.