Alpine Golf Resort Chiang Mai

Thailand

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

Alpine Golf Resort Chiang Mai er udentvivl en af de smukkeste golfbaner i Chiang Mai designet af af den verdensberømte golfbane designer Ron M Garl.

Alpine Golf Resort Chiang Mai (tidligere Chiang Mai Lamphun Golf Club) dækker omkring 250 tønder land i hjertet af San Kampaeng naturskove. Det er udentvivl en af  de smukkeste golfbaner i Chiang Mai designet af af den verdensberømte golfbane designer Ron M Garl.

Ved planlægningen og opbygningen af  Alpine Chiang Mai golfbane, har designeren fastholdt de samme standarder som hans andre prisbelønnede juveler – TPC at Prestansia og Palm Beach Polo Club i både Florida, og Alpine´s søsterbane i Bangkok . Denne 18-hullers bane i Chiang Mai er med sine 7.541 meter i længde fra den sorte teebox klar til at udfordre selv den absolut bedste spiller og alle andre hvadenten man vælger hvid eller blå tee..

Designet er inspireret af de storslåede bakker i horisonten og vil udentvivl være en stor nydelse for alle som holder af at være tæt på naturen. Uanset hvor du befinder dig på banen, er du sikker på at se naturen fra sin absolut bedste side med sine frodige grønne nærliggende skove – som omfatter en rig samling af træer, som f.eks den gyldne teaktræ og mange flere andre arter.

De mest mindeværdige huller er hul 4 – det længste par 5 på banen og et af de længste i Thailand på hele 652 meter samt det femte, et 400 meter langt par 4 med en godt bevogtet green, og hvor en par ville være en god score.

På syvende ligger teestedet nær et åndehus. En bæk løber langs siden og på tværs af hullet fra green mod tee og gør dette til et af de mest udfordrende huller på banen. De modigste, og dem som måske har bedt til ånderne kan forsøge at carry over vandet og gå efter green i to. Scoren på hullet kan være alt fra en eagle til en tredobbelt bogey.

9. hul er både smukt og vanskeligt. Efter drivet som er til en ø-fairway skal der spilles to gange over vand direkte ind i den somregel friske vind. Det ellevte hul, et 470 meter langt par 4 (ja et par 4 hul!), er uden tvivl det sværeste på golfbanen – et dogleg hul med vand hele vejen til hullet og som spiller næsten som et par 5.

Hul 15 – endnu et hul med en ø-green på knap 150 m. Selvom det kun en kort jern for de fleste, får synet af greenen omgivet af vand de fleste spillere til at skælve. Øen ser meget lille ud, men er næsten 50 meter bred – temmelig bred for et hul på denne længde.

Alpine Chiang Mai er udover at være en fantastisk bane komplet med en bred vifte af faciliteter, herunder et 4-stjernet resort, international restaurant altsammen i spektakulære omgivelser af bjergene i Chiang Mai.

Alpine Golf Resort Chiang Mai

- Prisen inkluderer green og caddie fee
- Tips til caddie

pris per person

Hverdage

Fra DKK 830

PER PERSON

Weekender

Fra DKK 830

PER PERSON

Pris er uden golfbil som kan lejes direkte i proshoppen.

Returtransport fra Chiang Mai

Bil (1-2 personer)

Fra DKK 525

per bil

Van (1-9 personer)

Fra DKK 630

per van

TEE TIME BOOKINGS I WEEKENDER OG HØJSÆSONEN BØR LAVES SÅ TIDLIGT SOM MULIGT PGA MEGET STOR EFTERSPØRGSEL.

Fact Sheet

Måske kunne følgende fange din interesse

Alpine Golf Resort Chiang Mai
Gassan Khuntan Golf & Resort, Chiang Mai

Prisen starter fra

525 DKK

LÆS MERE
Alpine Golf Resort Chiang Mai
Royal Chiang Mai Golf Resort

Prisen starter fra

536 DKK

LÆS MERE
Alpine Golf Resort Chiang Mai
Muang Kaew Golf Club, Bangkok

Prisen starter fra

567 DKK

LÆS MERE
Alpine Golf Resort Chiang Mai
Mae Jo Golf Club, Chiang Mai

Prisen starter fra

536 DKK

LÆS MERE

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ