Gassan Khuntan Golf & Resort, Chiang Mai

Thailand

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

Gassan Khuntan er blandt de bedste baner i Chiang Mai-området og bør spilles af enhver golf rejsende til det nordlige Thailand. Layoutet er helt på niveau med andre berømte mesterskabs golfbaner .

Gassan Khuntan ligger i Khuntan Nationalpark 500 meter over havets overflade. Det er en meget udfordrende golfbane med Bermuda græs fairways og Tidwarf greens.

Overalt på banen er der en med imponerende udsigt på begge sider til Doi Khuntan bjergkæder og en naturskøn kulisse til området berømte jernbanebro & tunnel og vandfald.

Overalt på Gassan Khutan Golf Resort er der anlagt velplejede blomsterbede som passer perfekt ind ind naturen og banens smukke panoramaudsigt over bjergene.

Gassan Khuntan byder på mange huller med doglegs og ø greens. Der er vand man skal slå over i drivet på mange huller som man skal slå, og overalt på baner finder bunkers med stejle kanter.

Hul 5 er et særligt udfordrende par 3 hul på 157 meter med en lille ø-green – en fantastisk udfordring uanset handicap. Det ideelle slag her er midten af greenen i håb om at undgå vand greens bunkers. For de dygtige som kommer på i regulation er en birdie en god mulighed. Omvendt så vil alle som enten havner i vand eller i bunker være taknemmelige for at gå fra hullet med en boggie eller dobbelt boggie.

Uanset scoren på hullet så er den betagende 360 graders naturskønne udsigt over bjergene og den berømte Khuntan jernbanebro som kulisse det mest imponerende.

Gassan Khuntan Resort er enhver golfspillers drøm. Naturen i Khuntan dalen er smuk og golfbanen ligger perfekt.

18. hul spiller tilbage til det imponerende klubhus – spiller over vandet ind til en smal green.

Klubhuset på Gassan Khuntaner er fuldt udstyret med stort omklædningsrum, en velassorteret proshop og en god restaurant. Af andre faciliteter kan nævnes chipping og putting greens, og en stor driving range.

Layoutet er ikke for sarte sjæle, og golfspillere på alle handicap vil blive udfordret til fulde!

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Chiang Mai

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ