Summit Green Valley Chiang Mai

Thailand

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

Smukke omgivelser og super vedligeholdelse gør Summit Green Valley Country Club til en af områdets bedste!

Banen er designet af Dennis Griffiths som er den arkitekt som står bag Thai Country Club som er en af Thailands bedste. Summit Green Valley er en super bane under 30 minutters kørsel fra centrum af byen. Summit Green Valley tilbyder smukke omgivelser, frisk luft og den typiske Nordthailandske natur med hundredvis af palmer langs fairways om den smukke udsigt over de omkringliggende bjerge.

Summit Green Valley spiller svært, men fair. Det er en lang bane som fra backtee spiller over 6700 m. Golfbanen byder på en overflod af godt placerede bunkers og masser af vand der er i spil på langt de fleste huller. Selvom fairways lader til at være brede skal man være forsigtigt pga de mange og velplacerede bunkers og vandhazarder i landingsområderne.

Green er til gengæld store og meget modtagelige selvom de er en anelse hurtige at putte på. Udover længden på banen gør de store højdeforskelle og den konstante brise at banen spiller svært, men også fair for golfere på alle niveauer.

Hul 9 er Summit Green Valleys signatur hul. Et knap 400 m langt par 4 hvor både drive og indspilllet til den forhøjede green er over vand.

Klubhuset har alt hvad man forventer af en golfklub af topklasse såsom en vellassorteret pro shop, restaurant & bar, et omklædningsrum og luksuriøse spa faciliteter.

Summit Green Valley er et super valg for alle golfere i Chiangmai. På grund af den nære beliggenhed til byen, er banen naturligvis også velegnet til golfspillere der ønsker en runde golf på deres ankomst eller afrejsedag.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Chiang Mai

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ