Kaeng Krachan Golf Club

Thailand

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

– Udfordrende bane med et super layout tæt på Petchburi

Kaeng Krachan Country Club & Golf Resort ligger i Petchaburi ved Thailands største nationalpark.14.000 hektar jord ligger på den østlige halvø i Petchburi provinsen, 1,5 time fra Hua Hin. Banen er omgivet af enestående naturskønhed såsom bjerge, skove og søer. Kaeng Krachan Country Club har været åben siden 1994. De første 18 huller (Lake og Valley) blev designet af Cherd Bunyaratavej som er en berømt Thai golf arkitekt.

Kraeng Krachan er en kuperet bane, der kræver lige drives tee for at at undgå at miste bolde blandt de mange træer og bambus skove- Fairways er smukke og greens kan være vanskelige selv om de ikke altid ser sådan ud. Naturlige søer spiller ind på 6 huller. Alt i alt er banen en test for golfere på alle niveauer.

Den nye Jack Nicklaus 9 hullers mesterskabsbane (Mountain Course) blev åbnet i marts 2008. Hvert hul er “Risk & Reward”, men banen er fantastisk og er måske det bedste 9 huller i Hua Hin / Cha Am området.

Interessant nok så går fire af hullerne dogleg til venstre, hvilket er stik imod Nicklaus’ tidligere designs, hvor han syntes at favorisere dogleg højre huller pga sine naturlige fade. Mountain Course er et must spille da det er bygget op til internationale standarder.

27 ekstra huller hvor 18 huller er designet af Greg Norman.er på tegnebrætten og skal bygges indenfor de næste par år.

Kaeng Krachan er 54 kilometer fra Hua Hin og bliver desværre benyttet meget lidt – især i lavsæsonen.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Hua Hin

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ