G Hua Hin Resort & Spa i 9 nætter med 6 runder golf inklusiv caddie.

PRISEN NEDENFOR ER PRISEN PER PERSON I DOBBELT VÆRELSE

DKK 14784

Hua Hin

Hua Hin er et af de bedste golfområder i Thailand og G Hua Hin er en favorit.

Rejsen kan tilpasses præcis efter dine ønsker både med hensyn til længden og hvilket golfbaner man skal spille!

Day 1

Turkish Airlines

Turkish Airlines: København -> Bangkok via Istanbul

Turkish Airlines er muligvis et flyselskab, der står i skyggen af de mest kendte selskaber såsom Thai, Emirates og Lufthansa. men set ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt spiller selskabet lige op med ‘de store drenge’.

Turkish Airlines har fem år i træk vundet titlen som Europas bedste flyselskab og er medlem af Star Alliance.

Day 2

G Hua Hin Resort & Mall

G Hua Hin Resort & Mall

G Hua Hin Resort & Mall er et flot, lille boutique hotel, med en central placering i midten af Hua Hin. Fra G Hua Hin Resort & Mall er der ikke langt hverken til strand, shoppingcenter eller byens berømte Night Market.

Til hotellet hører der en restaurant, et fitness center samt en stor saltvandspool. Og i tilknytning til hotellet findes også et mindre shoppingcenter med bl.a. et supermarked.

Fra G Hua Hin Resort and Mall er der ikke langt til Hua Hin områdets mange gode restauranter,shoppingscentre samt Thailands længste strand.

Hua Hin

Hua Hin

I Hua Hin har den thailandske konge siden forrige århundrede haft sit eget venteværelse på den smukke gamle togstation, og kongefamilien tilbringer en stor del af året her for at nyde havet og den rene luft. Men også mindre kongelige besøgende kan nyde byens afslappende strandliv og spadsereturene langs den kilometerlange strand. Om aftenen besøger man gerne natmarkedet eller går om bord i havets delikatesser på en af restauranterne ved Hua Hins havn.

En rejse til Hua Hin byder på ægte thailandsk atmosfære og masser af charme og så blev Hua Hin i 2015 kåret som Østens bedste Golf destination med god grund.

I omegnen af Hua Hin ligger der mere end 10 golfbaner, hvor Black Mountain og Banyan Golf Club hæver sig op over alle andre baner og er Hua Hins to flagskibe.

G Hua Hin Resort & Mall

G Hua Hin Resort & Mall (9 nights)

De hyggelige værelser er smukt indrettede med vægge i neutrale farver. Samtlige velindrettede værelser har kabel-tv og opholdsområde. Her er et stort veltrimmet badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

Gæsterne kan benytte faciliteterne i hotellets business-center. Der tilbydes også concierge-service og tøjvask.

Man kan spise hele dagen på Pier 94th, hvor der serveres thailandske og europæiske retter. Det er også muligt at spise på værelset.

Day 4

Springfield Royal - 18 Huller

18 huller med caddie

Springfield er blevet designet som en mesterskabsbane og er en udfordring for både professionelle og amatører at spille på.

“Østbanen” åbnede i 1993 og er de første 18 huller af de i alt planlagte 36 huller. Hvad der gør Springfield speciel er at både design og vedligeholdelse lever op til internationale standarder.

Springfield er anderkendt som et af Thailands førende golf resorts, og var også stedet hvor Thailand Open i år 2000 blev afholdt.

Banen har intet mindre end 5 forskellige teesteder man kan vælge.

Springfield godt snyde selv den mest rutinerede golfer. Allerede på første hul – et blot 330 meter langt par 4 som virker overkommendeligt bliver ens præcision testet når man skal slå sit andet slag ind på den svært beskyttede green.

Springfield er med sit eminente layout, fantastiske natur og udfordrerne huller en bane som man sagtens kan spille mere end en gang på når man er i Hua Hin.

Day 5

Palm Hills Hua Hin - 18 huller

18 huller med caddie

Palm Hills Hua Hin – En dejlig bane for golfere på alle niveauer.

Palm Hills Golfbane blev bygget i 1991, og var den første bane i Hua Hin som afholdte Thailand World Pro Am i 1993, hvilket banen modtog meget ros for. Banen som blot ligger 80 meter over havets overflade har ingen blinde huller med undtagelse af 10. hul, hvorimod vand findes på 2., 8., 11., og 14.

Palm Hills har udover en dejlig bane gode klubhus faciliteter med swimming pool, tennis, badminton og squash baner samt et fitness lokale.

Palm Hills er helt sikkert en bane som man ikke kommer udenom når man skal spille golf i Hua Hin.

Day 6

Snorkeltur til Koh Talu

Snorkeltur til Koh Talu

Øen ligger ca. 3 timers kørsel og en kort sejltur syd for Hua Hin. Det er en privat-ejet ø, som er kendt for sine naturprojekter både for lokale og for turister.

Koh Talu har altid været kendt af de lokale fiskere for de mange fisk, som var omkring øen, men en voldsom overfiskning i 70’erne og 80’erne gjorde at fiskene stort set blev udryddet og koralrevene omkring Koh Talu blev ødelagt.

Den nye ejer af øen og provinsens fiskere og indbyggere indgik et samarbejde om at genopbygge korallerne og livet omkring øen. Dette begyndte i 1996. De sidste år er der kommet havskildpadder til Koh Talu for at lægge æg, så der er nu et ”nursery”, hvor æggene indsamles og udklækkes og skildpadderne sættes ud igen.

Day 7

Majestic Creek Country Club - 18 Holes

18 huller med caddie

Majestic Creek Hua Hin tilbyder suveræne golf muligheder, hvor det bakkede terræn og de mange smalle fairways kan udfordre selv de bedste.

Majestic ligger lidt ca 30 min udenfor byen, ikke langt fra Thailands største nationalpark Kaeng Krachan og transporten derud er næsten ligeså oplevelsesrig som banen. På turen passeres de små lokale landsbyer hvor levebrødet er dyrkning af sukker, ananas, bananer og mango.

Majestic Creek tilbyder suveræne golf muligheder, hvor det bakkede terræn og de mange smalle fairways kan udfordre selv de bedste.

Majestic er en af de bedste baner i området og er en absolut fryd at opleve.

Fridag i Hua Hin

Fridag i Hua Hin

Endnu en "fridag" i Hua Hin som kan tilbringes på stranden.

Alternativt kan er det nok de færreste, der forbinder Thailand med gode vine. Men 45 km vest for Hua Hin, tæt op mod grænsen til Burma, ligger der rent faktisk nogle af Sydøstasiens bedste vinamarker.

Gennem mere end 25 år har Hua Hin Hills Vineyard årligt produceret 300.000 flasker vin. Et besøg på Hua Hin Hills Vineyard er en oplagt mål for en én-dags tur. Få indblik i vinproduktionen og smag på de prisvindende vine på den tilhørende bistro.

Day 8

Imperial Lake View - 18 Huller

18 huller med caddie

Lake View Golfbane blev bygget i 1993, og er den første 36 hullers bane i Hua Hin området.

Lake View ligger knap 30 min kørsel nord for Hua Hin.

Banen dækker ikke mindre end 830 tønder land og er som mesterskabsbane 6210 meter fra back tee. Roger Packard har designet en spændende bane med mange blinde huller, hvor man ofte bliver belønnet for at spille med kalkuleret risici.

Lake View som ligger mellem små lokale bondegårde og ananas plantager er endnu et eksempel på den høje klasse golfbaner beliggende i og omkring Hua Hin. Kuperet, med smalle fairways, hvor course management bliver promte belønnet.

Day 10

Black Mountain Golf - 18 Huller

18 huller med caddie

Black Mountain er enestående og en af Thailands absolut bedste baner.,

Black Mountain ligger ca 10 km vest for Hua Hin i et fredfyldt og bjergrigt område og målet med banen har været klart helt for begyndelsen. Bygge den absolut bedste golfbane i hele Østen og indenfor 10 år afholde Europa Tour Turneringer.

Black Mountain er en golfbane i absolut verdensklasse og banen er da også kåret af Golf Digest til at være blandt verdens 100 bedste golfbaner udenfor USA.

Black Mountain, er også hjemklub af flere spillere på European Tour såsom Pelle Edberg, Rickard Karlberg og Thailands egen Thonjai Jaidee og med dens suveræne træningsfaciliteter har banen siden åbningen i 2007 været flittigt benyttet af tourspillere, som tilbringer en del af vinteren med at træne under perfekte forhold.

I både 2015 & 2016 var Black Mountain vært for Hua Hins Europa Tour turnering – True Thailand Classic.

Day 11

Banyan Golf Hua Hin - 18 Huller

18 huller med caddie

Banyan er en af vores favoritter i Hua Hin!

Banen er en af de nyeste af banerne i Hua Hin, og man må konstatere, at den også er en særdeles vellykket.

Golf EAST, der har designet og stået bag etableringen af banen, står også bag andre topbaner i Østen, bl.a. Blue Canyon på Phuket, som Touren har benyttet flere gange og rangerer højt. GolfEAST mener endda, at Banyan har muligheden for at blive én af de allerbedste baner i Sydøstasien.

Det er et smukt syn, der møder en, når man træder ind på The Banyan. Banen er flot integreret i naturen mellem træer og klipper. Udfordringer som søer er i spil på fem huller, og et vandløb krydser seks huller. Banen er i par 72. Det smukkeste syn finder man på teestedet på hul 15. Her ser man bjergene omkring og det blå hav i baggrunden.

Turkish Airlines

Turkish Airlines: Bangkok -> København via Istanbul

Turkish Airlines er muligvis et flyselskab, der står i skyggen af de mest kendte selskaber såsom Thai, Emirates og Lufthansa. men set ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt spiller selskabet lige op med ‘de store drenge’.

Turkish Airlines har fem år i træk vundet titlen som Europas bedste flyselskab og er medlem af Star Alliance.

Ovenstående golfpakke inkluderer

 • Overnatninger med morgenmad som beskrevet.
 • Måltider som beskrevet (M=morgenmad, F=frokost, A=Aftensmad)
 • 6 runder golf som beskrevet med caddie fee
 • Private transfers mellem golfbaner & hotel
 • En endags snorkeltur til Koh Talu
 • Flybilletter København -> Bangkok, Bangkok -> København
 • Golf inklusiv caddy fees.

Ved køb af golfpakken gælder følgende:

 • Priserne afhænger af rejsens periode og er dyrest i perioden 01 november – 30 april som officielt er højsæson. Prisen anvist er prisen for en rejse i feb 2022.
 • Kontakt os derfor for at få seneste opdaterede pris
 • Ønskes enkelt værelse vil der være enkelværelse tillæg.
 • Priserne er IKKE inklusiv buggy.
 • Drikkepenge til caddies er ikke inklusiv. Forventet drikkepenge 350 – 400 THB per person.
 • Drikkepenge til lokalguider & chauffører er ikke inklusiv. Vi anbefaler 50 – 100 THB per dag per person til chaufføren.

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE

 • om din rejse

  Ca.
  rejsedatoer:
  Antal golfere
  Antal ikke golfere
  Ønsket antal golfrunder

Måske kunne følgende fange din interesse

G Hua Hin Resort & Spa i 9 nætter med 6 runder golf inklusiv caddie.
9-nætter på Wora Bura Hua Hin med 4 runder golf på nogle af de bedste golfbaner i Hua Hin.

Prisen starter fra

14511 DKK

LÆS MERE
G Hua Hin Resort & Spa i 9 nætter med 6 runder golf inklusiv caddie.
Hilton Hua Hin med 4 runder golf på nogle af de bedste golfbaner i området

Prisen starter fra

18900 DKK

LÆS MERE
G Hua Hin Resort & Spa i 9 nætter med 6 runder golf inklusiv caddie.
Wannara Hotel Hua Hin i 5 nætter med 3 runder golf med caddie.

Prisen starter fra

3138 DKK

LÆS MERE
G Hua Hin Resort & Spa i 9 nætter med 6 runder golf inklusiv caddie.
15-dages golf & kulturrejse gennem Vietnam fra Nord til Syd

Prisen starter fra

16097 DKK

LÆS MERE