Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hua Hin

Hilton Hua Hin er et af vores favorithoteller i hjertet af Hua Hin

Hilton Hua Hin ligger midt i byen og direkte på stranden. Hilton er hele fem restauranter, stor lobby med lobbybar, strandbar og poolbar.

Den store swimmingpool er samlingspunktet på hotellet, og her er liggestole, parasoller og håndklædeservice. Her findes også børnepool og spapool. Hver aften er der livemusik på hotellet. Hotellet har pragtfuld spa, fitnesscenter, bordtennis, billard, tennisbaner, squashbaner, børneklub, sauna, dampbad, dart, petanque og shopping-arkade. Desuden er der trådløs internetadgang mod betaling overalt på hotelområdet.

Værelsestyper: Bay Room: 42 m2 stort værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, satellit-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. Alle Bay Room-værelser har to dobbeltsenge med mulighed for at bo to voksne og to børn under 12 år. Club Floor Bay Room:

På de øverste etager ligger de helt nyrenoverede Club Floor Bay Room-værelser med mørke trægulve, eksklusiv dekoration og design i en blanding af thai og vestlig stil. Thaisofa, skrivebord, fladskærms-tv og et skønt badeværelse, der med skydevindue er integreret i soveværelset er nogle af de flotte detaljer i det pragtfulde værelse. Indtjekningen finder sted i den eksklusive lounge på hotellets øverste etage, hvor kun gæster i Club Floor-værelser har adgang. Her serveres morgenmaden. Der er gratis kaffe/te og snacks dagen lang og gratis drinks før og efter middagen hver dag. Fra den store balkon på værelset, der er smukt møbleret, er der storslåede udsigter over havet.

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE

 • om din rejse

  Ca.
  rejsedatoer:
  Antal golfere
  Antal ikke golfere
  Ønsket antal golfrunder

MÅSKE KUNNE FØLGENDE OGSÅ FANGE DIN INTERESSE

Hilton Hua Hin Resort & Spa
Centara Grand Resort & Villas
LÆS MERE
Hilton Hua Hin Resort & Spa
Intercontinental Hua Hin
LÆS MERE
Hilton Hua Hin Resort & Spa
Hyatt Regency Hua Hin
LÆS MERE
Hilton Hua Hin Resort & Spa
Anantara Chiang Mai Resort & Spa
LÆS MERE