Koh Samui

Koh Samui er Thailands 3. største ø omkranset af kilometerlange hvide strande.

På Koh Samui er der en tilbagelænet stemning, masser af vandsportsaktiviteter. og en topklasse golfbane Santiburi. Koh Samui byder på aktiviter for hele familien. Masser af liv, gode hoteller, lækker mad og imodståelig natur. .

Midten af øen er bevokset med regnskov, der visse steder fortsætter helt ud til havet. Det mest populære steder er Chaweng & Lamai, og Maenam på nordkysten er ved at blive opdaget af turister.

Mange kalder øen for Thailands paradis-ø, pga de indbydende strande med svajende kokospalmer, naturen, det gode butikker, restauranter og barer. Uover alt dette er Koh Samui faktisk Thailands største producent af kokosnødder,

Nordkysten har lange strande, men her er ikke så travlt som Chaweng, Lamai . Det er nemlig stadig østkysten og de legendariske strande ved Chaweng og Lamai, der er mest velbesøgte. Chaweng-stranden er 7 km. lang og meget børnevenlige stranden. Det er meget nemt at komme rundt på Koh Samui på egen hånd, og en tur rundt om øene tager en lille times tid. Derudover kan man tage en tur til nogle af de små uberørte øer i nærheden.

Kontakt os idag hvis vi skal planlægge din Koh Samui ferie kombineret med eller ud golf.

Måske kunne følgende fange din interesse

Koh Samui
Santiburi Samui Country Club
LÆS MERE
Koh Samui
Bangkok
LÆS MERE
Koh Samui
Hua Hin
LÆS MERE
Koh Samui
Phuket
LÆS MERE