Burapha Golf Club Pattaya

Thailand

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

Klassisk 36 hullers bane hvor der er taget hensyn til de smukke omkringliggende landskaber. De mange palmer og den tropiske vegetation gør runden til en helt særlig oplevelse.

Burapha Golf Club som tidligere kun var åben for medlemmer har været vært for flere professionelle turneringer, herunder 2010 Thailand Open.

– Alle Buraphas 36 huller er designet med henblik på at inddrage naturen – søer, bakker, palme træer og tropisk vegetation er alle dygtigt anlagte. Designet af de kendte og respekterede golfdesignere Gary Panks og David Graham.
Burapaha en lidt atypisk golfbane i Thailand. Østbanen (sløjfe AB) har brede fairways, og er perfekt til nybegynderen og den knap så øvede spiller. Vestbanen (sløjfe CD) er derimod er en stor udfordring for de øvede og professionelle golfspillere. Golfbanerne er begge velholdte og fairways og greens er i super god stand og hullerne er altid godt placeret.

Karakteristisk for Østbanen er de vidunderligt forhøjede tee-bokse, der giver en flot udsigt over hullerne.

Alle fire sløjfer på Burapha har udsigt på tværs af den grønne dal mod det imponerende klubhus i Laem Chabang Golf Club, men Dunes (sløjfe D) tilbyder meget mere end det. Efter en klatretur op til 6. og 7. hul, vil man blive belønnet med en betagende panoramaudsigt over det omkringliggende landskab med alt fra højhusene i Pattaya, kranerne i Laem Chabang havnen, havet og øerne i det fjerne.

Golf spillende rejsende i Pattaya kan nyde deres golf i rolige og stille omgivelser.

Restauranten i klubhuset serverer gode lokale og internationale retter. For ikke-golfspillere er der en bred vifte af faciliteter, såsom swimmingpools, tennisbaner og fitnessrum.

Omklædningsrummene har virkelig brug for en opgradering og bør undgås, hvis det overhovedet er muligt.

Siden 2010 Thailand Open tilbyder Burapha sløftekombinationerne AC eller BD. Hvis du ønsker at spille hvor de professionelle gør det et det BD. Sløjfe A er god hvis du ønsker et mere afslappet spil eller føler dig lidt rusten. C er et eller andet sted i midten.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Pattaya

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ