Siam Country Club – Old Course, Pattaya

Thailand

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

En af Thailands mest kendte baner og en af Pattayas absolut bedste baner. Vært for Honda LPGA Classic i 2010.

Siam Country Club er en af  de mest berømte golfbaner i hele Thailand. Banen er bygget i 1971 og er den første privatejede bane i landet.

Banen har gennem årene været vært for en række internationale turneringer heriblandt 2008 og 2010 Honda LPGA Classic. Som det forventes af en topbane er Siam Country Club Old Course i super stand uanset årstiden.

Siam Country Club Old Course ligger i lavlandet kun få kilometer fra Pattaya og kan forvekslet med at ligge midt i en plantage med sine mange frugttræer, buske, planter og træer. En anden karakteristika ved Siam Country Club Old Course er dens mange buske og hække skåret ud som dyr.

Både på for- og bagni spiller man forbi en række søer og strategisk velplacerede åer. Lange lige drives er påkrævet for at ramme de ofte smalle fairways. De store træer på Siam Country Club ofte komme i vejen, og vil straffe vilfarne slag prompte.

Greens på Siam Country Club er for det meste store og hurtige og selvfølgelig glimrende vedligeholdt. De kan dog være svære at læse så sørg for at få hjælp af din caddie..

Ved turnen på 9-hul sidder en stor gylden Buddha og overvåger greenen.

Siam Country Club Old Course har udover sine mange bunkers og vandhazarder, mange dramatiske huller.

De sidste fire afslutningshuller er blandt de alllerbedste i området og kan virkelig straffe enhver hvis koncentrationen ikke er på plads. Lad derfor være med at give op selvom jeres indbyrdes match synes tabt, for mange ting kan ændre sig her!.

Siam Country Club, Old Course er en af  de allerbedste baner i Pattaya og konkurrerer med Laem Chabang Country Club om at være den bedste.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Pattaya

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ