Laem Chabang Golf Club, Pattaya

Denne klasse bane er en “must” spille for alle golfere i Pattaya området og bør indgå i alle Pattaya golfferier! Da afstanden fra Bangkok er ca 1.15 time kan den tilmed sagtens spilles fra Bangkok.

En malerisk Jack Nicklaus designet mesterskabsbane. Banen byder på det bedste layout i Pattaya og det er en af Thailands absolut bedste baner.

Laem Chabang har hele 27 huller på over 700 tønder land, hvor hver af de tre 9-hullers sløfter er meget forskellige og hver især lever op til deres navn navne Mountain (bjerg), Lake (vand ) og Valley (dal).

De rullende bakker i det omkringliggende landskab er blevet brugt med stor effekt, og stort set hvert hul byder på mange farer & harzarder hele vejen til green. Bunkers og vand udgør de naturlige hazarder som bliver suppleret med klippeformationer, søer, damme og vandløb. Hvert teested har et skilt, der beskriver træer og buske i nærheden. De store, kuperede greens ligger for det meste højt og er godt beskyttet af store bunkers.

“Mountain Banen” er 3.446 yards lang og spiller meget kuperet. Åbningshullet kræver, at du drive bolden gennem en lille åbning i den frodige vegetation, men der er mere plads derude, end man skulle tro.

“Lake Banen” 9 er 3.419 yards i længden med vand i spil på langt de fleste huller.

“Valley Banen” er den længste af de tre og ligger ved foden af de omkringliggende bjerge.

Disse forskellige spille betingelser giver alle golfere en udfordrende golfbane i en række forskellige terræner. Banen er smukt vedligeholdt og et fremragende klubhus med super faciliteter og indkvarteringsmuligheder er et fantastisk supplement til det hele.

Denne topklasse bane er et “must” spille for alle golfere i Pattaya området og bør indgå i alle Pattaya golfferier! Da afstanden fra Bangkok er ca 1.15 time kan den tilmed sagtens spilles fra Bangkok.

Bemærk at buggy er tvungen på banen. Buggy er ikke i prisen, men betales direkte til proshoppen.

Fact Sheet

Beliggenhed: Ca 65 km fra Pattaya
Huller/ Par/ Længde: 18 huller par 72 (6403 meter)
Grundlagt: 1995
Designer: Jack Nicklaus
Afstand: 40 minutter fra Pattaya & 1½ time fra Bangkok
Golfbil: Obligatorisk og betales i proshop 600 THB.
Lejesæt: 1000 THB
Golfsko: 200 THB
Paraply: Kan lejes for 150 THB
Max antal spillere per gruppe: 4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben: Åben alle dage
Driving Range: Ja
Faciliteter: Hotel, Golf School, Massage, Restaurants, Sauna, Spa