Golf i Phuket

Øen Phuket er et kendt og yderst   populært rejsemål i Sydthailand. Phuket har noget for enhver smag -og vigtigst af alt – fantastiske golfbaner.

Folk kommer hertil fra hele verden for at   opleve et ægte paradis. Her er der noget for enhver smag! Du finder både et   pulserende natteliv og fantastisk shopping. Desuden breder den indbydende   Patong-strand sig langs hele området. Selv om Phuket er en relativt lille   ø, er her er masser af smukke strande og dejlige bugter langs kysten.

Hoteller, restauranter og butikker er blevet bygget op over hele øen, men   det er stadig nemt at finde uberørte steder og rolige badebugter. Vi anbefale vores gæster at bo i rolige Karon   Beach, Kata   Beach eller Kata   Noi Beachs. Ønsker du andre alternative byder Nai Harn i syd på   kridhvidt sand og fantastiske solnedgange og ved Rawai Beach, er du omgivet   af naturskønne omgivelser og langt fra strandsælgere. Vil du ud på   eventyr udover golfen, er Phuket det perfekte udgangspunkt. Her findes et bredt og varieret   udbud af seværdigheder, og naturen er fantastisk. Midt på øen breder den   skyggefulde og eksotiske jungle. Her kan du tage på opdagelse – både til fods og   på elefantryg.