Phuket Country Club

Thailand

Phuket Country Club ‘s Old Course er den første 18-hullers golfbane i Phuket.

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

The Old Course på Phuket Country Club kan bedst beskrives som en venlig golfbane; hverken truende eller ydmygende hvor vildfarne slag straffes særligt hårdt. Høje handicappers kan score godt, og samtidigt tid handicapspilleren finde udfordring på banen.

Banen ligger næsten i centrum af Phuket og kan nemt nås fra alle steder på øen.

The Old Course ligger i en dal og bugter sig gennem bakker og kalksten klipper, og man kan nærmest sige at man på 18 huller når at spille i 3 forskellige miljøer; 6 huller i bølgende bakker, 6 rimeligt flade huller og 6 huller omgivet af skov og træer.

Man skal sørge for at være klar fra start da forni er de sværeste huller hvor der kræves flere lige og præcise drives. De to korte par-4 huller 6. og 7., bliver begge spillet fra forhøjede teesteder lige i udkanten af junglen. Herefter bliver banen lidt mere åben og fladere på bag-ni. Den første større vandhazard kommer 10. hul – et par-5 hul på ca 500 meter som samtidigt er det meste berømte golfhul i hele Phuket.

Drivet slås fra et forhøjet teested 180 grader rundt om en u-formet fairway omkring en stor sø. Det er helt op til dig og dine nerver om hvor meget af vandhazarden dutør skære af. De langslående kan gå direkte mod green og en albatros eller hole-in-one er reelt en mulighed. Og hvadenten man elsker eller hader hullet så er det en anderledes oplevelse at spille hullet som dagligt kræver dusinvis af bolde.

Vand er også i spil på det korte par-4 16 hul. og igen på ø-green par-3 17 som helt sikkert er et af de bedste korte huller i Phuket.

Klubhuset og dets faciliteter er omfattende, men det har set bedre dage og har brug for nogle renoveringer til at bringe dem op til den standard, som golfbanen har. Ikke desto mindre tilbyder banen de måske mest omfattende golf træningsanlæg på øen.

Phuket Country Club garanterer med dens idyl og typisk thailandske charme og gæstfrihed i klubhuset alle spillere en virkelig mindeværdig begivenhed.

Den nye 9-hullers bane er typisk forbeholdt medlemmer eller spilles af dem, der kun har et par timer til golf i løbet af deres ferie. Den var oprindeligt lavet som et par 34, men et par år tilbage blev et nyt layout gennemført og ændret til en par 36.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Phuket

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ