Red Mountain Golf, Phuket

Thailand

Red Mountain – Phukets bedste golfbane.

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

Fantastisk natur og imponerende golf som afsluttes med seks huller som nok ikke findes bedre og sværere ret mange steder i Thailand eller Østen!

Red Mountain er bygget på en forladt tin mine. Det er den højeste golfbane på Phuket og dramatiske udsigter nydes mange steder på golfbanen.

Tårnhøje klipper skåret ud af bakkerne og oversvømmede kløfter danner rammen om flere af hullerne. Golfspillere oplever hele spektret af naturens vind, vand, skråninger og niveau ændringer.

Greens er dækket af det skygge-tolerante Bermuda Hybrid græs som garanterer at greens forbliver hurtige og i god stand hele året rundt.

Banen byder på kæmpe højdeforskelle og golfvogne som er obligatoriske er en nødvendighed. Naturen er imponerende. Her bliver man betaget af de dramatiske klipper og grøfter, af panoramaudsigten over Phuket og de tropiske skove.

Red Mountain Phuket har lange par 4 huller som strækker sig op til 470 meter til kortere par 4 huller hvor det allerlængst slående har chancen for at drive greenen med et potentiel eagle putt.

9 hul er signatur hullet. Et dramatisk par 3 hul med en 50 m fald fra tee til green. Hvert hul tilbyder en anderledes udfordring med en bred vifte af muligheder og belønner dem med den bedste course management.

De sidste seks huller findes nok ikke bedre og sværere ret mange steder i Thailand eller Østen. Store højdeforskelle, røde klipper og den tætte tropiske vegetation er med til at gøre disse seks huller nogle af de mest spektakulære i Thailand.

En virkelig betagende panorama udsigt venter på bagsiden af  den 16. green.

17-hul – som er et kort par-3 byder på stor højdeforskel hvor man slår ned mod greenen som mest må betegnes som være på størrelse med et frimærke set oppefra! Afslutningshullet som er et downhill par-5 kræver strategisk placering fra tee-til-green eller en triple boggie eller sågar en dobbeltpar kommer i spil.

Forud for dette storslåede 6 afslutningshuller er der masser af naturlige waste bunkers, tårnhøje skrænter, dybe slugter og oversvømmede kløfteralle integreret på bedste vis i bane layoutet og sørger for at udfordre selv for de mest erfarne spillere.

For at undgå at din uhyre naturskønne Red Mountain runde bliver til en maridtsrunde bør der følges et simpel råd. Spørg og lyt til din caddie og stol på dit sving.

Red Mountain er en standard par 72 bane på knap 6.300 m er en udfordrende, men fantastisk bane og oplevelse på alle niveauer.

Red Mountain sikrer en golf oplevelse udover det sædvanlige.

Den enestående omhu som bliver taget til dræning sikrer at fairways altid er klar, selv efter voldsomme regnskyl i regntiden.

Med banens fantastiske layout og klubhuset imponerende faciliteter er det forståeligt at Red Mountain bliver omtalt som Phukets bedste bane.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Phuket

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Måske kunne følgende fange din interesse

Red Mountain Golf, Phuket
Blue Canyon Phuket – Canyan Course

Prisen starter fra

945 DKK

LÆS MERE
Red Mountain Golf, Phuket
Blue Canyon Phuket – Lakes Course

Prisen starter fra

945 DKK

LÆS MERE
Red Mountain Golf, Phuket
Mission Hillls Golf Phuket

Prisen starter fra

861 DKK

LÆS MERE
Red Mountain Golf, Phuket
Phuket Country Club

Prisen starter fra

819 DKK

LÆS MERE

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ