Nichigo Golf Resort River Kwai

Thailand

Nichigo Golf Resort

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

Nichigo Golf Resort er River Kwai områdets absolut bedste bane!

Nichigo Golf Resort som ligger ved den store af de to Kwai floder “Kwai Yai” blot 30 minutter kørsel fra Kanchanburi By byder hele 3 sløjfer a 9 huller som udgør de ialt 27 huller.

Nichago ligger i et naturskønt område som omgives af en naturlig ro hvilket også afspejles på navnene på det 3 sløjfer “Lake, River & Mountain (sø, flod og bjerg).

For mange golfspillere som spiller golf i Thailand er charmen og naturen en ligeså vigtigt del af oplevelsen som den tekniske udfordring – og Nichigo har begge dele. Området langs floden, det bjergrige landskab og den vilde tropiske natur.

Kombineres dette med deudfordrende dogleg huller, uphill og down leje, godt beskyttede greens og de naturlige harzarder har man den tekniske udfordring.

Banen er altid i super stand og er faktisk miljøvenlig i kraft af at fairways bruger importeret Noshiba græs fra Korea, der ikke kræver nogen form for pesticider for at kunne bevare sine høje standard året rundt.

Græsset som bruges på greens er det hurtige Bermuda Tif som sikrer at de ikke altid lige så lette som de ser ud.

Ligeså fremragende banen er ligeså mangelfuld er hotel og restauranten på området, så man bør ikke forvente at spise sin frokost i klubhuset efter en færdigspillet runde golf.

På trods af de noget manglende klub og restaurantfaciliteter er Nichigo en fremragende golfbane og er oplevelse for golfere på mange niveauer. Og det er helt sikker en bane som bør være en del af golfprogrammet omkring River Kwai.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra River Kwai

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ