Dragon Hills – Thailands skjulte golfperle.

Thailand

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE


Ønsket spilledato

Ønskede tid

:
antal golfspillere

Ønsker du
transport?

  

Banen er somregel i perfekt stand og er intet mindre end fantastisk. En skjult golfperle i Thailand som er hele transporttiden værd!

Dragon Hills Golf Club kan prale af en 18 hullers golfbane som er blandt de absolut fineste og bedste i Thailand i et udfordrende og naturskønt layout.

Golfbanen er bygget på 2400 hektar af det frodige thailandske naturlige grønne bjerglandskab. Jim Enge, en amerikaner, der har arbejdet med Nicklaus design, blev ansvarlig for at lave et af de bedste layouts i Østen. Selvom banen ligger afsidigt med ca 1 time fra Kanchanaburi og 1½ time fra henholdvist Bangkok og Hua Hin ønsker de fleste golfere at komme tilbage og spille endnu en runde på denne smukke par 72 bane. Banen er somregel i perfekt stand og er intet mindre end fantastisk. Dragon Hills er kuperet med dale og bakker og byder på en kombination af bølgende fairways og greens, parallelle vandhazarder, carries over vand, doglegs og strategisk placerede bunkers. Hertil kommer, at den naturskønne baggrund sørger for en virkelig fornøjelig runde golf. De sidste ni huller er særligt smukke, da de går gennem naturbeskyttede parkområder. Signatur hullerne er 10, 11 og 12. På 12 hul et downhill par tre hul på knap 155 meter med ø-green. Højst usædvanligt er der på bagni 3 par huller , 3 par 4 huller og 3 par 5 huller uden nogle er dem er lette. Alle par 4 og par 5 hullerne spiller langt, med velplacerede harzarder og greens som skråner. Dragon Hills har et lille landligt klubhus og har overnatningsmuligheder på stedet. Under alle omstændigheder byder golfbanen på nogle af de bedste golfoplevelser i hele Thailand.

pris per person

Hverdage

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Weekender

FORESPØRG PÅ PRIS

PER PERSON

Returtransport fra Hua Hin

Bil (1-2 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per bil

Van (1-9 personer)

FORESPØRG PÅ PRIS

per van

Fact Sheet

Har du spørgsmål?

Læs vores ofte stillede spørgsmål og få svar. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

FAQ