Belek

Belek-området mellem Antalya og Alanya ud til Middelhavet har flere golfbaner, der hører til Europas bedste.

Belek ligger kun en halv times kørsel fra Antalya og er den optimale destination for dig som ønsker høj kvalitet på golfbanerne og hotellerne med All Inclusive. Her finder du ikke færre end 14 golfbaner i verdensklasse, som ligger side om side med hinanden. Et perfekt rejsemål hvis du bare vil spille golf og forkæles.

Golf i Belek, Tyrkiet kan måle sig med de bedste steder i Europa. Her findes flere forskellige golfbaner, som ligger smukt i pinjeskovene mellem Middelhavets strande i syd og Taurusbjergene i nord.

Når man taler om golfrejser til Belek , Tyrkiet , så findes der noget for enhver smag. Nogle golfspillere foretrækker resort baner som Sueno Golf, Titanic Golf eller Gloria Golf.

Andre vil prøve kræfter med mesterskabsbanerne Montgomerie Golf, Cornelia Golf eller Carya Golf. Kendetegnende for alle golfbaner er at de holder rigtigt højt niveau, både hvad angår stand og faciliteterne omkring golfen.

Der findes mange store fine hoteller i Belek. De fleste er overdådige fem stjernede hoteller med høj service og god mad. Når man køber en golfrejse til Belek, så er det normalt, at man har all-inclusive inkluderet. Det er smidigt og bekvemt og gør, at man ikke skal bekymre sig om udgifter til mad og drikke på stedet. Foruden all-inclusive, så ligger de fleste hoteller ud til stranden, så her er fin mulighed for at kombinere golfrejsen med en sol- og strandferie.

Måske kunne følgende fange din interesse

Belek
Titanic Deluxe Golf Belek
LÆS MERE