Titanic Deluxe Golf Belek

KONTAKT OS OG Få ET TILBUD

Belek

Titanic Deluxe Golf Belek har hele 596 velindrettede og lyse værelser.

Hotellet ligger i hjertet af Belek, Titanic Deluxe Golf Belek design matcher godt med naturen og hoteller har golfbane med hele 27 huller.

Hotellet ligger ved golf mekkaet Belek, der – udover de internationalt kendte golfbaner – er kendt for den smukke natur, den skønne strand og de rolige omgivelser. Titanic Belek Deluxe anbefales både til familier med børn og til par der ønsker til at forkæle sig selv i lækre omgivelser. Her har du alt inden for rækkevidde, og det er slet ikke sikkert at du har lyst til at forlade hotellet under din ferie.

Alle værelser har tv, aircondition, WIFI, minibar og balkon og de fleste værelser har også havudsigt. Hotellet er et sandt paradis, med hele 7 forskellige pools inkl. en udendørs saltvandspool, 2 indendørs pools, en ”Aqua pool” for voksne og større børn med 4 vandrutsjebaner. Alt sammen kun få meter fra Middelhavet.

Cornelia Deluxe Resort har seks forskellige restauranter og otte barer, som har åbent det meste af året. 

Hamam/spa er en vigtig del af tyrkernes kultur, så nyd en behandling eller to efter en runde golf i hotellets flotte spaområde her som byder på et stort udvalg af behandlinger.


Den sværeste beslutning du bliver nødt til at tage er nok, hvor dagens næste måltid skal indtages. seks forskellige restauranter og otte barer, som har åbent det meste af året. 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at internetforbindelsen kan være både langsom og ustabil, og at det sjældent er muligt at streame film etc.

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE

 • om din rejse

  Ca.
  rejsedatoer:
  Antal golfere
  Antal ikke golfere
  Ønsket antal golfrunder