Dubai

Golf i Dubai

En golfrejse til Dubai har i mange år været en drøm for mange golfspillere. Nu er der daglige fly fra København til Dubai og golf i Dubai er i dag en reel mulighed. Rejs med os til Dubai og spil golf i de to emirater Abu Dhabi og Ras al-Khaimah.

Her finder man mesterskabsbaner som Abu Dhabi Golf Club, Saadiyat Golf og endda muligheden for at spille Yas Links Golf.

Hotellerne omkring Dubai holder præcis samme høje standart, som golfen gør. Her overlades intet til tilfældighederne og man vil opleve, at især maden på hotellerne holder meget høj standard og variation.

I selve Dubai findes der en del golfbaner af meget høj kvalitet. Baner som The Els Club, The Emirates Golf Club med The Majilis og ikke mindst Jumeirah Golf, hvor Europatouren hvert år afsluttes. Foruden golfen, så man på sin rejse til Dubai museer, kunst, shopping, forlystelsesparker, strande og meget mere.

Golf i Dubai er ikke bare golf, men en helhedsoplevelse for alle sanser.

Lidt nord for Dubai ligger emiratet Ras al-Khaimah, hvor mange skandinavere har forelsket sig i Al Hamra Golf!

Al Hamra ligger blot en time nord for Dubai og her spiller man golf om morgenen og så nyder man hotellets strand om eftermiddagen. Kombinér golf, strand og sol på en golfrejse til Al Hamra.

Måske kunne følgende fange din interesse

Dubai
Jumeirah Golf Estates, Dubai
LÆS MERE
Dubai
Emirates Golf Club - Majlis Course, Dubai
LÆS MERE
Dubai
The Address Montgomerie Dubai
LÆS MERE
Dubai
The ELS Club, Dubai
LÆS MERE