Vietnam

GolfAsia har dyb dyb indsigt i landet og Jakob rejser mange gange årligt med grupper fra Nord til Syd. Vi kan arrangere det hele, men en ting er sikkert; Vietnam byder på oplevelser udover der sædvanlige.

Vi elsker Vietnam. Landet byder på det hele og har en særlig aura.

Fra eventyrlige rundrejser og romantiske eventyr med håndplukkede hoteller til familieferier i roligt tempo og en god veksling mellem oplevelser og afslapning ved stranden.

Spændende og intense byer som Hanoi og Ho Chi Minh Byen (Saigon). Spil golf i både “bjergbyen” Dalat og slap af i romantiske

Hoi An krydret en en runde golf eller to på Montgomerie Links og den Greg Norman designede bane Danang Golf Course.

Facinerende og spændende historier om bl.a. Vietnam-krigen, hvor der er rig mulighed for at se museer i både nord og syd. Det gælder bl.a. de udfordrende tunneller tæt ved Ho Chi Minh City.

Lokale bønder og det enorme Mekong Delta i syd. Naturskønne bjergrige scenerier og etniske minoriteter i Nord og Central Vietnam.

Vietnams kyst er et kapitel for sig. Fra turistområder som Nha Trang mod syd og Ha Long Bugten mod nord til øde strande og søvnige småbyer hele vejen ned langs kysten. Trods de mange krige findes der smukke gamle bygninger i fx Nha Trang, Hoi An og Hanoi.

Vietnam har et af verdens bedste køkkener, stejle bjerge udsmykket med farverige risterrasser, en 1600 km lange kyststrækning, kontrasten mellem de pulserende storbyer og landsbyerne ro og tilbagelænede atmosfære og ikke mindst mødet med vietnameserne selv.

Kontakt os nu og lad os hjælpe jer med at planlægge den perfekte Vietnam rejse krydret med massere af golf.

 

Hoi An
Hoi An er Vietnams ældste by og måske også den smukkeste. Et charmende lille fiskerleje med...
Saigon – Ho Chi Minh City
Ho Chi Minh City - eller Saigon som byen også stadig kaldes - har næsten et indbyggertal som den...
Hanoi
Mange regner Hanoi - Vietnams hovedsted - for at være en af Asiens smukkeste byer. Hanoi har...