15-dages golf & kulturrejse gennem Vietnam fra Nord til Syd

DKK 16097

Hanoi

På denne fantastiske tur får du hele 15 dage i Vietnam og oplever Halong Bay, Hanoi, Mekong deltaet, Saigon og charmerende Hoi An med en af verdens bedset strande. Udover dette hele 5 runder fantastisk golf.

Dag 1 – Ankomst til Hanoi:
Ved ankomst i Hanoi får du visum i lufthavnen hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt og du bliver fulgt til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning i Hanoi

Dag 2: Hanoi – Golf på Van Tri Golf Club (M)
Opsamling på hotel og kørsel ca 30 minutter til en af Vietnam mest ekslusive privatejede klubber, som skal spilles idag.
18 huller af verdensklasse golf. Husk skiftetøj mv da omklædningsfaciliteter er en oplevelse i søg selv.
Efter golf transfer tilbage til hotel og resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning i Hanoi

Dag 3: Hanoi bytur (M, F)
I dag venter en spændende sightseeing tur rundt til de største seværdigheder i Hanoi. Undervejs får du en lækker frokost.
Du besøger Ho Chi Minh komplekset, der er skabt til ære for den store landsfader og republikken Vietnams første præsident, Ho Chi Minh boede og arbejdede størstedelen af sit liv i Hanoi. Komplekset omfatter Ho Chi Minhs mausoleum, Da Binh Square, præsidentpalæet, Ho Chi Minhs pælehus og Ho Chi Minh Museum. Vi gør opmærksom på, at Ho Chi Minhs Mausoleum er lukket alle mandage og fredage, og fuldstændig lukket i hele perioden fra 1. oktober til 30. november.

Du besøger også Litteraturtempler som var Vietnams første universitet og kan dateres til 1070. Her blev landets magtfulde embedsmænd, mandarinerne, uddannet i overensstemmelse med Confucius’ lære. Efter en lækker frokost er det tid til at nydr en cyklotur i den gamle bydel og se krigens rædsler på nærmeste hold på krigsmuseum. Turen sluttes af med det helyt specielle vanddukketeater som især Hanoi er kendt for.
Resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning i Hanoi

Dag 4: Hanoi – Halongbugten. Minikrydstogt (M, F, A)
I dag skifter vi bylivet ud med gudesmuk natur, når vi tager fra Hanoi til den UNESCO-fredede Halongbugt. Vi kører ruten i bus og kommer forbi rismarker, floder og landbrugsområder, indtil vi når den berømte bugt, der er et af naturens ubestridte vidundere. 3.000 kalkstensbjerge i alverdens former er strøet ud over det stille, blågrønne vand, og det er en fantastisk oplevelse at sejle rundt mellem de særprægede plantebevoksede klipper. Og det er netop, hvad vi skal.

Vi går om bord i en traditionel vietnamesisk junke, som skal være vores hjem det næste døgns tid, hvor vi skal på krydstogt i bugten. Vi tjekker ind i vores kahytter og kan nu læne os tilbage og nyde den fantastiske udsigt i ro og mag, mens vi bliver godt forkælet af besætningen. Kahytterne har eget bad/toilet.
Overnatning på Halong Bay

Dag 5: Halongbugten – Hanoi. Fly til Da Nang og videre til Hoi An (M, F)
Når du vågner denne morgen og kigger ud af vinduet, vil du måske stadig tro, at du drømmer, da sceneriet udenfor hører blandt noget af det smukkeste natur i verden. Mens du nyder din morgenmad, sejler båden stille tilbage mod fastlandet.

Vi begiver os herefter mod Hanois lufthavn, hvorfra vi flyver til Da Nang. På vej til lufthavnen besøger vi den gamle landsby Tho Ha. Tho Ha ligger billedligt smukt med vand på tre sider og med udsigt til det imponerende forsamlingshus samt den 500 år gamle pagode, der udgør byporten. Byen er kendt for at fremstille rispapir, der efterfølgende hænges til tørre i de snævre gader. Disse gader udgør en hel labyrint, og om hvert et hjørne venter overraskelser og oplevelser.

Ved ankomsten til Danang kører vi den korte vej til Hoi An, som er Vietnams mest charmerende og bedst bevarede by med en helt utrolig historie, der går mange tusind år tilbage. Mange bygninger i den gamle bydel – kinesiske, franske og vietnamesiske – er i dag fredede og fremstår som små arkitektoniske perler, der på næsten mystisk vis har overlevet de mange krige og uroligheder. Hoi An kom på UNESCO’s liste over verdens kulturarv i 1999. Byen har altid været kendt som en travl handelshavn, og i 1700-tallet kom her især handelsskibe fra Holland, Portugal, Kina og Japan og handlede med silke, papir, porcelæn, te, sukker, peber, kinesisk medicin, elfenben og lakvarer.
Overnatning i Hoi An

Dag 6: Cykeltur omkring Hoi An og bytur
(M, F)

i cykler om formiddagen ned til havnen og tager cyklerne med på båden til den lille landsby Kim Bong på øen af samme navn. Her venter en hyggelig og afslappet cykeltur igennem det betagende og uforstyrrede landskab. Alt det vi har set fra toget, skal vi nu opleve på helt tæt hold, når vi cykler forbi bønder, der arbejder i rismarken, og vandbøfler der ligger og daser i det mudrede vand. Her er beskedne buddhistiske templer, hvor de lokale fremsiger bønner og bringer offergaver til forfædrene. Her og der ses kvinder, der fletter kurve og hatte i palmetræernes skygge. Vi besøger miniværksteder med hjemmeproduktion af risnudler, sivmåtter og flettede bambusbåde. De lokale skibstømrere og møbelsnedkere er også i gang med dagens arbejde og lader os gerne se nærmere på deres fantastiske håndværk.
Vi sejler tilbage til fastlandet og afslutter turen med en dejlig frokost.
Efter frokost er der en gåtur i den lille hyggelige by for at få et indtryk af byen og historien.
Overnatning i Hoi An

Dag 7: Golf på Montgomerie Links Vietnam (M)
Banen ligger knap 30 min kørsel fra Hoi An og bliver regnet som Vietnams bedste bane og en af de bedste i Sydøstasien. En klassisk linkbane med direkte udsigt til en af verdens bedste strande – China Beach – på den ene side og Marble Mountain på den anden side.
Overnatning i Hoi An

Dag 8: Hoi An- Fridag (B)
Fridag i Hoi An
Overnatning i Hoi An

Dag 9: Golf på Danang Golf Club- fly til Saigon (B)
Efter morgenmaden og udcheck fra hotellet kører dutil Danang Golf Club for at spille en runde golf. Efter runden bliver du kørt til Danang Lufthavn og flyver 1 time til Ho Chi Minh City populær kaldet Saigon. I ankomsthallen venter guiden med et skilt og du bliver fulgt til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning i Saigon

Dag 10: Saigon- Long Thanh Golf (B)
Saigon eller Ho Chi Minh City, som Saigon officielt kaldes den mest “vestlige” blandt Vietnams byer og den er hjemsted for 5 millioner mennesker og har en blomstrende og fri markedsøkonomi. Det er en by med forbløffende kontraster: elegante internationale hoteller, eksklusive restauranter og moderne barer og dette side om side med gadekøkkener, gadebørn og støjende cykeltaxaer og knallerter. Bowling- og indkøbscentre kappes om pladsen med frugt- og grøntsagsmarkeder, pagoder og karaokebarer. Summende, blomstrende, tæt pakket, kaotisk – og alligevel stadig med elegante franske koloniboulevarder og bygninger som henleder tankerne på Frankrig, under hvis forvaltning Saigon var kendt som ”Orientens Perle”.
I kører mod Long Thanh Golf Club & Residential Estate kun 36 km fra Saigon mod Øst, men det kan godt tage en time at nå dertil.
I er tilbage i Saigon om eftermiddagen
Overnatning i Saigon

Dag 11: Cu Chi & Saigon Bytur (B)
Vi starter dagen med udflugt til de berygtede Cu Chi-tunneller som ligger cirka 70 kilometer nordvest for byen. Cu Chi-tunnellerne, som strækker sig i et imponerende 250 kilometer langt net, er et bevis på den enorme opfindsomhed og idérigdom, som er så karakteristisk for vietnameserne.
Det var herfra, at nordvietnameserne førte deres guerillakrig i syd, og vi vil kunne se de hemmelige fald¬lemme, underjordiske køkkener, beboelsesområder, hospitaler og møderum.
Efter formiddagens oplevelser kører vi tilbage til Saigon og spiser frokost.
Efter frokost Vi ser den katolske Notre Dame-katedral i røde mursten, postkontoret i kolonistil fra det 19. århundrede og ”Hotel de Ville”, rådhuset, som også ser umiskendeligt europæisk ud. Derefter besøger vi byens vartegn, Genforeningspaladset, der er en prisvindende bygning fra 1960´erne, og som før i tiden var det sydvietnamesiske præsidentpalads.
Overnatning i Saigon

Dag 12: Sejlads i Mekong Deltaet, frugthaver, kørsel til Can Tho. (M, L)
Afgang fra Saigon og kørsel videre mod byen Can Tho, som er den største by i Mekong Deltaet. Undervejs stopper vi ved Cai Be, der ligger i Mekong-deltaets landskab af frodige labyrinter af palmer, rismarker, bifloder og kanaler. Her findes netop det farverige og eksotiske Vietnam, som mange har set på billeder og drømmer om at opleve ved selvsyn. Her går i ombord på en mindre båd og begiver os nu ud i det storslåede delta. Forude venter en fantastisk sejltur ad floder og smalle kanaler, hvor livet går sin vante gang. Generelt kan siges, at Mekong-deltaet i høj grad er et område, hvor folk bor og arbejder på naturens betingelser, og fra båden kan vi følge med i det hele på nært hold. Ikke mindst fordi der også stadig foregår rigtig megen transport på floden.
Efter frokost fortsætter vi vores sejlads, hvor vi besøger en familie der blandt andet producerer rispapir. Herefter kørsel mod Can Tho.
Overnatning i Can Tho

Dag 13: Can Tho – Cai Rang flydende marked – cykeltur – tilbage Saigon (M, L)
I dag skal du tidligt op for at opleve Sydøstasiens største flydende marked. Det er en fantastisk oplevelse at se, hvordan varerne handles hen over rælingen på de hundredvis af både og pramme, der på forunderlig vis formår at zigzagge rundt mellem hinanden.
Efter den store oplevelse tager i på cykeltur i deltaet og oplever den skønne natur før turen går mod Saigon.
Overnatning i Saigon

Dag 14: Golf på Vietnam Golf & Country Club (M)
Efter morgenmad kører i knap 30 minutter til Vietnam Golf & Country Club (banen hvor Vietnam Masters på Asian Tour spilles).
Banen som åbnede i november 1995 er en knap 6,400-meter lang park bane med relativt smalle fairways.
Overnatning i Saigon

Dag 15: Saigon – Afrejse Vietnam (M)
Fri indtil transfer mod lufthavn og afrejse.

Ovenstående golfpakke inkluderer

 • Overnatninger med morgenmad som beskrevet.
 • Måltider som beskrevet (M=morgenmad, F=frokost, A=Aftensmad)
 • 5 runder golf som beskrevet med caddie fee
 • Private transfers & udflugter i Hanoi, Hoi An, Cu Chi & Mekong Delta.
 • Halong Cruise (ikke privat)
 • Golf inklusiv caddy fees.
 • Fly mellem Hanoi – Danong – Saigon.

Ved køb af golfpakken gælder følgende:

 • Priserne afhænger af rejsens periode og er dyrest i perioden 01 november – 30 april som officielt er højsæson i Vietnam.
 • Kontakt os derfor for at få seneste opdaterede pris
 • Ønskes enkelt værelse vil der være enkelværelse tillæg.
 • Priserne er IKKE inklusiv buggy.
 • Højsæsonstillægs og Galamiddag (hvis nødvendig) fra 20 december  til mid januar må forventes, samt i forbindelse med TET Festival – Vietnamesisk Nytår i januar / februar.
 • Drikkepenge til caddies er ikke inklusiv. Forventet drikkepenge 10 USD per person.
 • Drikkepenge til lokalguider & chauffører er ikke inklusiv. Vi anbefaler 3-5 USD per dag per person til lokalguiden og 2-3 USD per dag per person til chaufføren.
 • Prisen er ikke inklusiv fly fra Europa. Vi hjælper glædeligt med at arrangede fly eller i kan selv stå for det hvis i ønsker.

KONTAKT OS NU ANGÅENDE DIN GOLFREJSE

 • om din rejse

  Ca.
  rejsedatoer:
  Antal golfere
  Antal ikke golfere
  Ønsket antal golfrunder

Måske kunne følgende fange din interesse

15-dages golf & kulturrejse gennem Vietnam fra Nord til Syd
Bangkok golfrejser

Prisen starter fra

3150 DKK

LÆS MERE
15-dages golf & kulturrejse gennem Vietnam fra Nord til Syd
Golfrejser til Hua Hin

Prisen starter fra

3360 DKK

LÆS MERE
15-dages golf & kulturrejse gennem Vietnam fra Nord til Syd
Golf i Nord & Sydvietnam (13 Dage)

Prisen starter fra

10184 DKK

LÆS MERE
15-dages golf & kulturrejse gennem Vietnam fra Nord til Syd
Golfrejser Phuket

Prisen starter fra

3780 DKK

LÆS MERE