FAQ – Vigtige spørgsmål & svar

Hvem er Golfasia.dk ?

Golfasia.dk så dagens lys i Hua Hin, Thailand i 2006 grundlagt af Jakob & hans thailandske hustru Warinthon i 2006.
Golfasia.dk arrangerer, hotelbestilling, pakkerejser og golfpakker og har gennem årene fungeret som lokal agent / teknisk arrangør for flere danske rejseselskaber i Thailand og resten af Sydøstasien.
Golfasia.dk er Danmarks førende golfeksperter for golfrejser til Østen.

Hvorfor benytte jer?

– Fordi vi har stor ekspertise i Thailand og resten af Sydøstasien.
– Vi har lave priser da vi har lave omkostninger.
– Vi har besøgt de steder vi anbefaler.
– Og måske vigtigst af alt. Vores erfaring taler for sig selv….

Er i medlem af rejsegarantifonden?

Nej.

Golfasia.dk drives af Go24 co., ltd. som er et thailandsk registreret selskab.
Go24 co., ltd er et fuldt autoriseret thailandsk rejsebureau med TAT licens som derudover medlem af ATTA (Association of Thai Travel Agents) og IAGTO medlemsnummer 6044.

 

Hvad med flybilletter?

I kan selv vælge at købe fly billetter eller købe rejsen inkl. fly gennem os. Vi er helt fleksible sålænge vi kan opfylde jeres ønsker.

Hvordan bestiller jeg?

Send os en mail eller måske endnu –  ring til os.

Vi vil gerne vide hvad i kunne tænke jer. Skal det kun være fokus på golf eller skal det evt kombineres med oplevelser.

Skal rejse være en kombination af forskellige destinationer?

Når vi har snakket / mailet om et rejseforslag som du selvfølgelig ændre på, så det kommer til at passe fuldstændig til dine behov og ønsker går vi igang med at bestille.

Alt afhængig af rejsens indhold bekræfter vi somregel din bestilling inden for 1-3 arbejdsdage.

For de mere komplicerede bookinger hvor mange hoteller mv skal bestilles kan der gå op til en uge.

Hvor mange gæster hjælper Golfasia om året?

Selvom langt størstedelen er danskere har vi kunder fra hele verden. Mange køber hele rejser ved os mens nogle køber udflugter og transfer og golf. Før Corona hjalp vi et sted mellem 1.500 – 2.000 om året hovedsagligt i Thailand, men også Burma, Vietnam, Cambodia og Malaysia.

Arrangerer i kun golf?

Nej da. Golf betyder meget for os, men det gør udflugter og oplevelser og at finde de helt rigtige hoteller også. Vi kender Østen både med henblik på oplevelser. hoteller og golf. Vi hører gladeligt fra dig selvom du ikke gider bruge din tid på golf.

Bliv evt inspireret af ture udflugter hos søsterselskab her: Udflugter og oplevelser i Thailand

Betalingsbetingelser

Vi tilbyder følgende betalingsmetoder før ankomst:

1. Bankoverførsel i danske kroner til dansk konto, eller til Thailand.
– Kontonummer sendes per mail.

 

2. Rejsen pris og betaling
Samtidig med tilmelding til en rejse betales – med mindre andet er anført på faktura – et depositum på 30% af rejsens samlede pris, dog minimum 3.000 kr. pr. person. Depositum betales senest 8 dage efter modtagelsen af faktura. Restbeløbet skal være Golfasia.dk i hænde senest 60 dage før afrejse. Rejsedokumenter vil normalt blive fremsendt således, at de er vore gæster i hænde senest 7 dage før rejsen påbegyndes. Såfremt restbeløbet ikke er os i hænde inden anførte frist vil det kunne medføre ændringer i flyforbindelser og dermed mulige ekstraomkostninger. Bookes rejsen senere end 60 dage før afrejse, betales hele rejsens pris sammen med depositum.

 

Er flybilletter inkluderet i pakken betales fuldt beløb for flybilletter samt depositum på 30% af rejsens øvrige samlede pris. Bookes rejsen senere end 60 dage før afrejse, betales hele rejsens pris sammen med depositum.

 

Overholdes betalingsbetingelserne ikke, har Golfasia.dk ret til at annullere rejsen uden varsel.

 

3. Prisændringer og lign.
Rejsens pris er beregnet på grundlag af gældende tariffer, priser, afgifter og valutakurser. Golfasia.dk forbeholder sig derfor ret til inden afrejsetidspunktet, at foretage sådanne prisforhøjelser, som forårsages af ændringer i transport omkostninger (f.eks. brændstofpriser), skatter, afgifter eller gebyrer (f.eks. lufthavns-, landings-, eller startafgifter) eller valutakurser, der er anvendt ved beregning af prisen for den pågældende pakkerejse. Det samme gælder lufthavns- eller andre turistmæssige skatter, der skal betales kontant ved afrejsen eller på stedet og som derfor ikke kan opkræves hjemmefra. Sådanne lokale skatter kan med kort varsel blive forhøjet, eller nye indført, mellem bestillingstidspunktet og rejseafviklingen.

Golfasia.dk forbeholder sig ret til, inden afrejsedag, at foretage sådanne prisændringer, som skyldes ændringer i transportomkostninger (f.eks. brændstofpriser), skatter, afgifter eller gebyrer (f.eks lufthavns-, start- eller landingsafgifter) eller valutakurser, som er anvendt til beregning af prisen for den pågældende rejse. Det gælder også selvom rejsen er slutbetalt. Hvis lufthavnsafgiften eksempelvis stiger kr. 100, forhøjes rejsens pris tilsvarende.. Hvis prisen forhøjes mere end 8%, er kunden berettiget til at annullere rejsen og få indbetalte beløb refunderet uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter annulleringen. Det er dog en betingelse, at annulleringen meddeles Golfasia.dk umiddelbart efter, at kunden er blevet underrettet om prisforhøjelsen. I modsat fald betragtes den rejsende som have accepteret prisforhøjelsen.

 

4. Ændring og afbestilling inden afrejsen
A. Hvis Golfasia.dk afbestiller rejsen
Såfremt Golfasia.dk inden afrejsen aflyser rejsen, skal kunden hurtigst muligt informeres herom. Det samme gælder, hvis det inden afrejse viser sig, at Golfasia.dk ikke vil kunne gennemføre rejsen som aftalt, eksempelvis fordi Golfasia.dk ikke vil kunne levere de aftalte ydelser eller, at ydelserne vil være af ringere kvalitet end aftalt. Dette gælder dog ikke for ændringer eller uregelmæssigheder som almindeligvis må betegnes som bagatelagtige.

 

I tilfælde af, at Golfasia.dk aflyser rejsen uden at det skyldes kundens egne forhold, har kunden ret til at opsige rejseaftalen og få tilbagebetalt samtlige indbetalte beløb. Kunden kan også vælge i stedet at deltage i en anden pakkerejse efter kundens valg, såfremt Golfasia.dk uden forholdsmæssige omkostninger og tab kan tilbyde dette.

 

B. Hvis kunden aflyser rejsen.
Ved afbestilling af rejser efter endelig bekræftelse og indbetaling af depositum, og tidligere end 60 dage inden afrejse, opkræves et beløb svarende til depositum og/eller det beløb flybilletten har kostet.

 

Ved afbestilling af rejsen mellem 60 og 45 dage inden afrejse, opkræves et gebyr svarende til 80% af rejsens pris. Ved afbestilling senere end 45 dage før afrejse har kunden ikke krav på godtgørelse.

 

Rejsedokumenter:
Billetter og øvrige rejsedokumenter: Billetter og øvrige rejsedokumenter vil blive fremsendt efter restbetaling er modtaget dog senest 7 dage før afrejse.

 

Skatter og afgifter:
En del skatter og afgifter opkræves i forbindelse med billetudstedelsen og er inkluderet i billetprisen. Dog kan der være lokale skatter såsom afrejseskatter og enkelte nationalpark afgifter der ikke kan inkluderes i prisen og derfor betales lokalt.

 

Forsikringer :
Afbestilling ved akut sygdom: Golfasia.dk anbefaler, at der der tegnes en sygdomsafbestillingsforsikring, der dækker evt afbestillingsomkostninger.

 

Rejse – og ulykkesforsikring:
Den rejsende er selv ansvarlig for at afholde omkostninger ved sygdom, hospitalsindlæggelse m.m. på rejsen. Golfasia.dk anbefaler altid at tegne en rejseforsikring.

Sender i en bekræftelse på at betaling er modtaget?

Nej det gør vi ikke, jo mindre i specifikt ønsker det. Bemærk at en pengeoverførsel fra Danmark til Thailand typisk tager 4-6 arbejdsdage før vi kan registerere betalingen.

Kan jeg ændre min bestilling:

Der er ofte et stort arbejde forbundet med at ændre en bestilling. Vi vil så vidt muligt være villige til at ændre bestillingen, men vil ofte opkræve et gebyr afhængig af hvad som skal ændres. Vær venligst opmærksom på at evt hotel ændringer såsom afbestilling af et eller flere værelser, eller ændring af perioden bliver betragtet som en aflysning og vil derfor have gebyr.

Hvad med vouchers / billetter ?

Vi sender alle vores vouchers i PDF format senest 10 dage efter vi har modtaget den fulde betaling. Det kan være smart at udprinte alle vouchers og medbringe dem på din smartphone eller tablet.
Det er vigtigt at læse vouchers igennem og se om alt er korrekt. Mener du er der er fejl i voucher så kontakt os venligst hurtigst muligt.

Hvad med drikkepenge?

Drikkepenge i er meget udbredt – faktisk forventes det alle steder i Østen.

Vi anbefaler at der gives drikkepenge til chauffører, caddies evt lokalguider samt på restauranter.

Som tommelfingerregel kan man sige at man min børe give caddies i Thailand 400 THB i drikkepenge og 10 USD i Vietnam.

Til chauffører / lokalguider anbefaler vi min 100-150 THB per person per dag i Thailand og 5 USD i Vietnam.

Er der ekstra gebyrer på jeres priser?

Nej, alle vores priser er inklusiv det som fremgår på voucher.

Oftest er buggy ikke en del af pakken. Ønskes buggy skal den typisk betales direkte i proshoppen på banen.

BEMÆRK: Mange steder i Østen er det kun muligt at være en golfer pr buggy.

Hvordan kontakter vi jer under rejsen?

De spørgsmål der skulle opstå under rejsen, er oftest lette for dem at svare på.

GolfAsia har et engelsktalende servicenummer  i Thailand (+66 (0)85 094 3666) som kan kontaktes indenfor almindelig arbejdstid mandag – fredag 09.00-17.00.

I evt nødstilfælde svarer vi dog telefonen 24 timer.

Forsinkelse, ulykker og force majeure:

GolfAsia kan under ingen opstændigheder drages til ansvar for mistede fly / færge / tog / busser mv i forbindelse med forsinket ankomst, tæt traffik, ulykker eller en andre ekstraordinære situationer som vi ikke har indflydelse på.

Er alle køretøjer udstyres med Air Condition?

Ja de er!

Er alle køretøjer udstyret med sikkerhedsseler, foran og bagi?

Ja de er!