Tyrkiet

Golfrejser Tyrkiet

Golfrejser til Tyrkiet har i mange år været kendetegnet af særdeles velplejede golfbaner, gode hoteller med all-inclusive af høj kvalitet.

De fleste og bedste golfbaner ligger i Belek, hvor kendte navne som Colin Montgomerie, Nick Faldo og Pete Dye har stået bag flere mesterskabsbaner.

I Belek – ikke så langt fra Antalya – ligger en række golfbane som regnes blandt nogle af Europas bedste.

Belek ligger øst for Antalya på den tyrkiske riviera og intet andet sted i Europa findes et sted magen til. Området byder på topklasse golfbaner designet af nogle af verdens største navne indenfor golf & banedesign.

Næsten alle golfbaner i Belek kan betegnes som parkbaner skåret ind i pinjeskov helt ud til Middelhavet.

Golfbanerne, kombineret med de lækre 5-stjernede hoteller med All-Inclusive, har gjort golfrejser til Belek meget populært blandt danske golfspillere.

Det milde vejr ved Belek og de mange solskinstimer gør det muligt at spille næsten hele året rundt. Om vinteren plejer temperaturen at ligne det danske forår, hvor du fint vil kunne spille golf i korte ærmer.

Henover foråret vil temperaturen blot stige og gøre golfrejsen til Tyrkiet endnu mere behagelig. Det bliver dog meget varmt når vi når juli og august måned.

Hvis du ønsker at opleve noget andet end golf, så kan et besøg ind til Belek by anbefales. Her finder man hyggelige fortovscafeer og alt foregår i et roligt tempo.

Ønsker du lidt mere fart og seværdigheder, så besøg evt Tyrkiets femtestørste by Antalya.

Vi elsker Tyrkiet og ønsker du en golfrejse, hvor den høje kvalitet hele vejen rundt er i højsædet, og hvor rejsetiden tilmed ikke er alt for lang så er Tyrkiet et særdeles godt valg til din kommende golfrejse .