UAE

På en rejse til Forenede Arabiske Emirater (UAE) kan du se frem til både strande, luksus, naturoplevelser, et kæmpe udbud af aktiviteter og sol året rundt.

På kun godt seks timer kommer du til Forenede Arabiske Emirater (UAE); syv mere eller mindre selvstændige emirater på Den Arabiske Halvø. Her får du en tryg ferie med næsten garanteret solskin.

De Forenede Arabiske Emirater er en ekstraordinær golfdestination.

De Forenede Arabiske Emirater – hvor Abu Dhabi er hovedstaden – er en union af syv sheikdømmer ved Den Persiske Golf: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah og Umm Al Quwain

Især Dubai og Abu Dhabi er to særdeles populære golfdestinationer.

Hvert år besøges både Dubai og Abu Dhabi af European Tour, når der spilles Omega Dubai Desert Classic og Abu Dhabi HSBC Championship.

De to turneringer spilles på Emirates Golf Club og Abu Dhabi Golf Club, mens sæsonfinalen DP World Tour Championship spilles i Jumeirah Golf Estates, Dubai

Klimaet i De Forenede Arabiske Emirater er til tider ekstremt varmt, men det er også tørt, og rejser man på den rigtige årstid, dvs. fra oktober og til maj, så kan man opleve et behageligt varmt klima.

Synes man, at det bliver for varmt at spille golf i løbet af dagen, så findes der på en række af golfbanerne i både Dubai og Abu Dhabi mulighed for at spille ’night golf’ dvs. spille golf om aftenen på en oplyst bane.