Thailand

Vi skræddersyer golfrejser til Thailand, og sætter en ære i at finde de små specielle steder og oplevelser, som gør din Thailandrejse endnu bedre.

Thailand har mere end 250 golfbaner fordelt over hele landet, så du bliver virkelig forkælet, når du skal vælge et golfresort til din thailandske golfferie. Bangkok har omkring 50 baner indenfor en time for byens centrum, og nogle baner er meget tættere på. Hvis du gerne vil feste, så tag til Pattaya, hvor der er omkring 20 baner at vælge imellem. Hvis du er på udkig efter noget lidt mere stille med store strande, så tag til Hua Hin, der ligger på den anden side af den thailandske bugt fra Pattaya med nogle fantastiske baner. Phuket ligger en en-times flyvetur syd for Bangkok og er Thailands førende badeby. Det er desuden hjemsted for fantastiske golfbaner. Hvis du ikke kan døje varmen, kan du tage mod køligere himmelstrøg i Chiang Mai nordpå med bølgende bakker, eksotisk bjergstammekultur og vidunderlige golfbaner. Hvis du virkelig ønsker at komme væk fra de gængse områder, kan du tage mod junglen i Khao Yai Nationalpark eller måske til de historiske steder omkring Kanchanaburi og floden Kwai og spille en runde eller to.

De fleste af verdens bedste banedesignere har sat deres fodspor i Thailand. Jack Nicklaus har sat sit navn på flere, herunder især Laem Chabang Country Club i Pattaya. Greg Norman har designet Thana City Golf & Country Club i Bangkok. Gary Player, Pete Dye og Robert Trent Jones har alle designet golfbaner i Thailand. Den berømte banearkitektduo Lee Schmidt og Brian Curley har været meget aktive for nylig, og én af deres bedste kreationer er Chiang Mai Highlands Golf & Resort. Det er desuden interessant, at nogle af de mest ikoniske golfbaner i Thailand er blevet bygget af designere med lidt eller ingen tidligere erfaring: Red Mountain i Phuket var den første bane designet af John Morrow. Blue Canyon Country Club er den eneste bane designet af Yoshikazu Kato.

Thailand er et fantastisk rejsemål med bl.a en af verdens mest gæstfrie befolkninger og hoteller med service i verdensklasse.

Mangfoldigheden af oplevelser spænder fra det frodige og bjergrige nord med etniske landsbyer, templer og idyl over pulserende Bangkok med shopping, klonger og paladser til paradisstrande og tropeøer. Du kan rejse til Thailand hele året, hvis du blot vælger de rigtige steder og baner og dem kender vi efter mere end 14 år i landet..

Thailand har 3 forskellige årstider – den kølige (november – februar), den varme (marts – juni) og regntiden (juli – oktober), mens den varmeste måned er april hvor temperaturen ligger på mere end 35 grader.

Man kan sagtens spille golf i Thailand i regntiden. Når det regner er de kraftige regnskyl ofte relativ kortvarrige (1-2 timer max), hvor man kan bruge tiden til at slappe i en af cafeerne som ligger rundt på banen.