Vietnam

Vi elsker Vietnam. Landet byder på det hele og har en særlig aura.

Vietnam er et fantastisk rejseland, som er kendt for sin spændende historie, interessante byer, smukke natur, et fremragende køkken og en venlig og særdeles imødekommende befolkning. I Vietnam kan golfferien således kombineres med en perlerække af spændende kulturoplevelser.

Spændende og intense byer som Hanoi og Ho Chi Minh Byen (Saigon). Spil golf i både “bjergbyen” Dalat og slap af i romantiske Hoi An krydret med en runde golf eller to på Montgomerie Links og den Greg Norman designede bane Danang Golf Course.

Facinerende og spændende historier om bl.a. Vietnam-krigen, hvor der er rig mulighed for at se museer i både nord og syd. Det gælder bl.a. de udfordrende tunneller tæt ved Ho Chi Minh City.

Lokale bønder og det enorme Mekong Delta i syd. Naturskønne bjergrige scenerier og etniske minoriteter i Nord og Central Vietnam.

Vietnams kyst er et kapitel for sig. Fra turistområder som Nha Trang mod syd og Ha Long Bugten mod nord til øde strande og søvnige småbyer hele vejen ned langs kysten. Trods de mange krige findes der smukke gamle bygninger i fx Nha Trang, Hoi An og Hanoi.

Vietnam har et af verdens bedste køkkener, stejle bjerge udsmykket med farverige risterrasser, en 1600 km lange kyststrækning, kontrasten mellem de pulserende storbyer og landsbyerne ro og tilbagelænede atmosfære og ikke mindst mødet med vietnameserne selv.

Kontakt os nu og lad os hjælpe jer med at planlægge den perfekte Vietnam rejse krydret med massere af golf (eller helt uden hvis dette ønskes).