Lav din helt egen golfpakke

Skæddersye din golfrejse til Østen

Behøver du mere inspiration end hvad vi har på hjemmesiden?

I kraft af vores store brancheerfaring og sammenlagt mere end 30 år i Østen har vi oparbejdet et super netværk af mange gode samarbejdspartnere i Bali, Cambodia, Burma og Vietnam.

En af vores helt store styrker er netop at skræddersye rejser over hele Sydøstasien og med flere tusinde hotel kontrakter i området kan vi sikkert hjælpe med at arrangere den helt rigtige til dig.

Udover Thailand elsker vi Vietnam. Landet byder på det hele og har en særlig aura. GolfAsia har dyb indsigt i landet og Jakob rejser mange gange årligt med grupper fra Nord til Syd. Vi kan arrangere det hele i Vietnam og en ting er sikkert; Vietnam byder på oplevelser udover der sædvanlige.

Eller hvad med Burma / Myanmar – et af de mest seværdige steder i Østen? Der er stadig ikke mange udlændinge som finder vej til Burma. Derfor er det et rigtig godt tidspunkt nu hvis du vil opleve landet før turismen for alvor kommer igang i det smukke land. Et fantastisk venligt folkefærd venter dig i det glemte paradis.

Kontakt os idag og lad os sammen tilpasse din drømmerejse som kan tilfredstille både den største golfentusiast og den kulturinteresserede.