Anne Marie B

Her Jakob

Netop hjemvendt fra superdejlige golfdage i Thailand vil vi gerne give dig lidt respons på de to separate arrangementer, som vi har købt hos dig.

Den første lille uge i Hua Hin på Anantara Resort fungerede helt perfekt. Der var i den grad styr på tingene – alt klappede – chauførerne kom hellere en ½ time for tidligt end 3 minutter for sent. På de flotte golfklubber stod de klar, når vi ankom, og der var på intet tidspunkt anledning til bare det mindste løftede øjenbryn. At vi også fik en greenfee refunderet, da den ene af os fik forfald, ja det understreger vel det effektive arrangement. Hotellet var virkeligt dejligt. Vi spiste der kun en enkelt gang, og derefter tog vi ind til Hua Hin og fandt skønne meget lokale seafoodrestauranter. Hotellets shuttlebusarrangement fungerede også upåklageligt.

Vi havde også en skøn lille uge på Centara Villas i Phuket, Karon Beach. Også her klappede alting, og det gælder lige fra lufthavnsafhentning, tranfer mellem hotel og golfbane og til golfarrangementernes afvikling. Det er meget flotte golfbaner! Da vi havde lidt andre ønsker til valg af bane, fik du det straks klaret, så vi har været meget tilfredse. Vi lavede i øvrigt selv en ændring til sidst, og det bare i en aftale med din kontaktperson på Red Mountain, og det fungerede også perfekt. Vi ville gerne gå, og det kunne man ikke på Red Mountain, så vi tog den sidste dag på Loch Palm også.

Vi har konkluderet, at hvis det er golfen, der er i centrum, er der ingen grund til at have besværet med at tage ned til Phuket, der er lige så dejlige baner i Hua Hin, synes vi.

Vi har selv også lært lidt af turene. OG det er på ingen måde en kritik af hverken din rådgivning eller af arrangementerne, men vi havde jo ikke prøvet det før, og da vi er begyndere (og det nok et par år endnu :o) ) skal vi holde os for øje, at
· ønske golfbaner i nærheden af hotellet, så transporttiden ikke løber op i 3 timer på en dag,

· ønske almindelige, ikke nødvendigvis de mest avancerede (og dermed som regel også svære/udfordrende), baner

· have én eller flere hviledage ind i mellem golfdagene

· ønske baner, hvor vogn ikke er obligatoriske, da vi lægger stor vægt på motionselementet i golfdagen

Det har været alletiders, og vi skal nok vende tilbage!!