Claus Pihlkjær

Hej Jakob

Her følger en tilbagemelding på vores fantastiske tur til HuaHin.

Først en personlig tak til dig for endnu en fantastisk oplevelse og selskab på golfbanen Du er en sjov og selskabelig gut, som jeg håber at kunne gå mange runder med i fremtiden. Her er lidt feedback på dit arrangement.

– Da vi ankom til lufthavnen i Bankok stod chaufføren og ventede på os det aftalte sted. Han var tydelig markeret med vores navn, så det kunne ikke være nemmere. Kvaliteten på bilen er helt i top. En lækker sag at køre i efter en lang flyvetur. Chaufføren stoppede velvilligt på halvvejen, så vi lige kunne få strækket benene og drikke en kop kaffe. Supergodt. – Golfbanerne – ja de er noget for sig selv. Fantastisk stand på alle banerne. Dog vil jeg fremhæve Black Mountain og Banyan banerne. De er i særklasse.

Så vil jeg lige fremhæve caddy nr. 107 på Black Mountain. Takket være hendes læsning af greens gik jeg en runde i 81 brutto med 2 birdie`s. Super dag og godt spil, hvad kan man mere ønske sig. – Vi boede på Sirin hotel, som lå meget centralt i HuaHin. Hotellet var af ok standard og fin service.

Et godt hotel til prisen. -Vi har været utrolig glade for din flexibilitet med hensyn til de ændringer vi kom ud for. Du er bare manden der kan få tingene til at ske. Supergod behandling fra dig og firmaet – tak for det. Vi bestiller helt sikkert vores næste tur via dig (sæt lige et par dage af til at gå en runde eller to med os, så hiver jeg dig lige for nogle skins :-)) Vi ses næste år. Mange hilsner til dig og familien Claus Pihlkjær