Golf i Vietnam

Vietnams golf og den voksende golf industri i landet.

Et stigende antal af fantastiske golfbaner er bleve grundlagt og dannelsen af Ho Chi Minh Golf Trail (et samarbejde mellem syv af landets bedste baner) er i den grad medvirkende til at internationale golf interesserede fik øjene op for landet.

Prikken over det berømte i, var imidlertid udnævnelsen af landet til året internationale golf destination i et større golfmagasin.

På nuværende tidspunkt er der omkring 22 golfbaner i landet, med mere end 40 nye golfprojekter igang.

Golf i Vietnam har oplevet en stigning i popularitet gennem de seneste  år, og internationale rejsendes facination af landet er i den grad skyld i af Vietnam indtog en flot 48. plads sted rangordning blandt New York Times 53 hotteste destinationer for 2008.

Baner som især bør fremhæves er Dalat Palace Golf Club, Ocean Dunes Golf Club og Montgomerie Links Vietnam.

Landets tropiske klima, tusindkilometer lange kystlinje og lave leveomkostninger afspejler antallet af international turister som er i konstant udviklet fra ca 250.000 i 1990 til omkring 4 til 7.000.000 i 2012.

Vi kender og elsker Vietnam. Kontakt os nu og lad os arrangere din golfrejse til Vietnam selvfølgelig kombineret med den bedste sightseeing som landet har at byde på.